Sayın Burak E,
Öncelikle değerli vaktinizi Trip Advisor anketini doldurmaya ayırdığınız için teşekkür ederim.
JW Marriott Ankara'daki kalışınızdan memnun kalmamanız ve verdiğiniz skorlar bizleri son derece üzmüştür .
Otelimizin Karma Spa bölümü servis ve hizmetlerinden memnun kalmadığınızı ve puanlamanızda tamamiyle düşük not vererek değerlendirdiğinizi görmekteyiz.
Yapmış olduğunuz detaylı yorumlarınıza istinaden sizi tahat ettirememiş olmamızdan dolayı büyük üzüntü duydum. İletmiş olduğunuz konuları yetkili departman müdürlerine gereken tedbirlerin alınması ve takibinin yapılması amacıyla bizzat ilettim ve takibini yapacağım.
Geri bildirimleriniz, geliştirebileceğimiz alanları belirlemede büyük rol oynamaktadır. Yorumlarınızı her koşulda göz önünde bulundurarak, misafirlerimizin memnuniyetini her zaman daha üst seviyelere taşıyabilmeyi amaçladığımızı bilmenizi isterim.
Misafirlerimize sunmaya çalıştığımız hizmet ve standartların gelişmesi ancak, sizlerin yapıcı izlenimiyle olacaktır. Sizlere hizmet vermekten çok mutlu oldugumuzu ve yaşamış olduğunuz negatif deneyimi düzeltmek icin elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Sayın Burak E, bir sonraki Ankara ziyaretinizde sizi tekrar otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Her türlü isteğiniz için bana ya da ekibimize her zaman ulaşabilirsiniz.
İşlerinizde başarılar diler, saygılar sunarım.
Yunus Baştürk
Satş ve Pazarlama Direktörü