Canan B

Çözüm odaklı yaklaşım sergilemeyen saygısız otel görevlisi

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 31 Ağu 2024
29.08.2024 tarihinde yaptığım 1 gecelik konaklama sonrası, 31.08.2024 tarihinde 07.45 Ordu uçağına gitmek üzere yola çıktığımda kot ceketimi otel dolabında unuttuğumu fark ettim. Oteli arayarak uçağa yetişmem gerektiğini ve otel odasında unuttuğum ceketimi almak üzere otele yola çıktığımı söyledim. Otele ulaştığımda, gece nöbetçisi olduğu söylenen resepsiyon görevlisine sıkıntımı aktarmama ve ceketimi dolapta unuttuğuma emin olduğumu söylememe rağmen, görevli tarafından "Eğer burada unutsaydınız burada olurdu. Bize odam temizliği sonrası tutanakla teslim edilen bir şey yok. Kimse benim oda temizliğini yapan emekçi arkadaşıma imada bulunamaz. Polis arayın, şikayetçi olun." şeklinde saygısız ve çözüm odaklı olmayan bir yaklaşımla karşılaştım. Bu saygısız üslup üzerine polis karakolunu arayarak görevli ile sorun yaşadığımı, şikayetçi olmak istediğimi söyledim. Ekip aracıyla karakola giderken, bilmediğim bir telefon numarasından WhatsApp'ıma gelen mesajda "Bu ceket sizin mi?" diye soruldu. Sonra otel tarafından telefonla aranılarak "Gelin, ceketinizi alın." denildi. Karakolda olduğum için alamayacağımı, zaten uçak biletimi kaçırıp yeni bir bilet almak zorunda bırakıldığımı ve kiraladığım araç gününü uzatmak noktasında yeteri kadar mağdur edildiğimi, ceketi kendilerinin bana ulaştırmaları gerektiğini söyledim. Otelde 30 dakika bekletilerek ve ceketimin otelde olmadığı söylenerek "Polise şikayet edin." denilerek yeni bir uçak bileti almak zorunda bırakıldığım için bu zararımın karşılanmasını talep ettim ama maalesef bu noktada da gereken desteği göremedim. O günkü gece nöbetçisi olduğu söylenilen resepsiyon görevlisinin üslubu ve saygısızlığı, bu şekilde lüks ve konforlu bir otelde bir çalışana yakışmayacak iletişim tarzı cidden yakışık almadı ve beni bu tutumları ziyadesiyle üzdü. Demek ki her şey fiziki mekan konforu değilmiş.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Ankara Alegria Business Hotel noktasına 7.4 km mesafede
Ankara Alegria Business Hotel noktasına 8.3 km mesafede
Ankara Alegria Business Hotel noktasına 8.4 km mesafede
Ankara Alegria Business Hotel noktasına 9.2 km mesafede
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/112 yorum
16 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle şunu söylemek istiyorum; sigara içmediğim için verilen odada sigara kokusu vardı. Hassas olduğum için rahatsız ediciydi, eksik yıldız bu yüzden. Bunun dışında;
Otelin genel görünümü,
personelin yeterli bilgiye sahip olması ve misafirlerle ilgilenmeleri,
Hamam, sauna, havuzun temizliği,
Valesi, hamam personeli, oda temizlikçilerine kadar hepsi layığıyla işini yapıyorlardı.
Kahvaltı standları biraz yorucu gibi olsada çoğu ürün taze ve iyiydi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler bora bedir t
Diğer Alegria Business Hotel - Ankara Alegria Business Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: dün

Değerli Misafirimiz,
Ankara konaklamanızda, Ankara Alegria Business Otel’i tercih ettiğiniz için ve konaklama deneyiminiz bizimle paylaştığınız için en içten teşekkürlerimizi sunarız.
Olumlu geri dönüşleriniz Ankara Alegria Business ailesi olarak, bizi çok onurlandırdı. Sizleri yeniden misafir etmekten çok mutlu oluruz.

17 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

BellBoy Samet Bey’ in ilgisinden ve güler yüzünden dolayı teşekkür ederiz. En önemlisi kendisi kaybolan köpeğimizi büyük bir içtenlikle arayarak, buldu. Ne kadar teşekkür etsek az kalır. Ayrıca gayet temiz bir otel kahvaltı çeşitliliğnide beğendik herkese tabsiye ediyorum

Teşekkürler Behram H

14 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

4 .kez konaklıyorum gayet memnunum çalışanların güler yüzlüğü oda büyüklüğü kahvaltı vs çok memmun kaldım konum olarakta gayet iyi ,çalışan arkadaşlardan Samet bey çok yardımcı oldu bizlere güler yüzlülüğüyle bizler sevindirdi teşekkür ederiz

Teşekkürler Hasan O

Değerli Misafirimiz,

Ankara konaklamanızda, Ankara Alegria Business Otel’i tercih ettiğiniz ve konaklama deneyiminizi bizimle paylaştığınız için, en içten teşekkürlerimizi sunarız.

12 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ankara'daki adresim. Her hafta 2 gece konakladığım ikinci adresim. Ferah ve temiz odalar, güleryüzlü personel. Açık büfe kahvaltı ise anlatılmaz yaşanır.

Tam bir fiyat performans şehir oteli. Lokasyon olarak merkezi konumda olması da bonusu.

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler engin o

9 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her Ankara ya geldiğimde tercih ettiğim Alegria otel güleryüzlü ilk karşılama(resepsiyon ) ve konforlu rahat odalarıyla mükemmel bir konaklama imkanı sunuyor. Hem iş amaçlı konaklama hem de tatil amaçlı konaklama konseptinin her ikisi için seçilebilecek en iyi tercihler arasında.

Teşekkürler TEVRAT Ö