Hersey cok güzel temiz bir otel. Mutfak hizmeti personeller güzel guleryuzlu. Spa temiz kullanisli cok begendim. Genel olarak her konuda özenilmis ve misafir konforu öncelik Halina getirilmis Misafir iliskileri sorumlusu Nazik ve ilgili Tekrar görusmek uzere …
Yanıtlanma zamanı: 2 gün önce
Değerli Misafirimiz, Ankara konaklamanızda, Ankara Alegria Business Otel’i tercih ettiğiniz için ve konaklama deneyiminiz bizimle paylaştığınız için en içten teşekkürlerimizi sunarız. Olumlu geri dönüşleriniz Ankara Alegria Business ailesi olarak, bizi çok onurlandırdı. Sizleri yeniden misafir etmekten çok mutlu oluruz. Misafir İlişkileri Sorumlusu; Çiğdem Günönü
Ankara’da iş otellerl arasında en iyilerinden birisi. Gerek hizmet anlayışı gerekse temizlik ve kalite anlayışları üst seviyede. Müşteri iletişim temsilcisi hanfendiye ilgi ve alakası için ayrıca teşekkür ederim . Tekrar görüşmek dileğiyle ,
HUSEYIN Y adlı kullanıcıdan Ankara Alegria Business Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler HUSEYIN Y
Diğer Alegria Business Hotel - Ankara Alegria Business Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: dün
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Güler yüzlü insanlar tarafından karşılandım.Nur hanıma da ilgi ve alakası için ayrıca teşekkürler. Mükkemel ilgi alaka vardı. Temiz bir işletmeydi. Her şey için teşekkürler.. Tekrar geldiğimde mutlaka kalacağım tek otel olacaktır.
İlknur C adlı kullanıcıdan Ankara Alegria Business Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler İlknur C
Otel konforlu temizlik güzel güler yüzlü çalışanlar kapının girişinde başlıyor Nur hanım ve bütün çalışanlara teşekkür ederim yemekler güzel sıcak bir ortam . Bir kaç problem yaşadım anında çözüm üretildi hemen halledildi teşekkürler Alegria
Oda ipucu: Mutlaka SPA deneyiminde bulunsunlar süper
Gizem nur K adlı kullanıcıdan Ankara Alegria Business Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Gizem nur K
Kalite hizmet konusunda çok memnunum. Kahvaltısı çok başarılı. Ayın 4 günü neredeyse burada kalıyorum. Çalışanlar güler yüzlü. Onların ilgi ve alakasından ötürü çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. Temizlik konusunda da teşekkür ederim
kamil k adlı kullanıcıdan Ankara Alegria Business Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler kamil k
Gayet temiz ve nezih bir otel. Konaklamamdan çok memnun kaldım. Personel ve cocierge çok profesyoneldi. Lobisi ve odaları ferah ve temizdi. Kahvaltısı sade ama istenilen çeşitliliğe sahip. Ankara’daki konaklamalarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir hotel.
Umut K adlı kullanıcıdan Ankara Alegria Business Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Umut K