Nuri

Maltepe2000 Super

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 26 Tem 2022mobil cihaz aracılığıyla
Ailemle beraber buradaki otele internetten bakarak geldim gerçekten çok memnun kaldım personel çok güler yüzlü ve yardımseverdi eşim rahatsız olmasından dolayı dışarı çıkamıyordu yemeklerine yukarıya kadar çıkardılar çok teşekkür ediyoruz kendilerine ayrıca rahatsızlığından dolayı çiçek yolladıkları için yönetime ayrıca teşekkür ederim konum olarak çok güzel bir yerde Kızılay'a yürüme mesafesinde personel çok güler yüzlü herkese tavsiye ederim mutlaka bu oteli ziyaret edin
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Maltepe 2000 Hotel noktasına 4.8 km mesafede
Exterior
Maltepe 2000 Hotel noktasına 3.9 km mesafede
Kapalı havuz
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/171 yorum
17 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteldeki fotoğraflar çok etkileyici kahvaltısı iyi ama salon kötü tek gece kalınacak ideal bir yer. Temizlik açısından da gayet iyi, yorgun değilseniz kızılaya yürüyebilirsiniz. Ulus’ta yer alıyor eğlence mekanlarına yakın olduğunu söylediler bu da bir artı.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler 354bilalg
13 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

Ankara’ya olan ilk ziyaretimde bir gece kalmam gereken şirin sıcacık samimi bir otel diyebilirim.Birçok yere ulaşımı oldukça kolay ve oldukça temiz.Özellikle Demet hanımın özel ilgisi insana evinde hissi yaşatıyor.Ankaraya yolunuz düşerse kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Ulku-86
Genel Müdür GARİP UYSAL - Maltepe 2000 Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mart 2020

Değerli Misafirimiz

Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sizleri otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Umarım sizleri tekrar otelimizde tekrar görmek isteriz

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
7 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İşim gereği bir çok otelde kalıyorum böyle farklı dizayn edilmiş bir otel görmedim güzel tasarlanmış bir otel ayrıca personel son derece yardım sever konumu çok iyi metro karşınızda Kızılay'a yürüyerek gidiyorsunuz hızlı tren yürüme mesafesinde istediğimiz herşey var kesinlikle bir kez kullanın teşekkürler Maltepe 2000

Konaklama tarihi: Mart 2020
Teşekkürler Mehmett_y69
General Manager GARİP UYSAL - Maltepe 2000 Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Mart 2020

Sayın Mehmet Bey

Vakit ayırıp güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için sizlere teşekkür. Maltepe 2000 otel ailesi olarak sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk Duyduğumuzu belirtmek istiyorum sizleri en kısa zamanda tekrar otelimizde görmekten büyük mutluluk duyacağız

3 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

2 günlük Ankara seyahatimde tren garına yakınlığı lokasyon olarak büyük avantaj sagliyor. Odaların tasarımı bir harika, hizmet kusursuz. Ankara’da ki otelcilik hizmetini arş-ı âlâya çıkarmayı vizyon edinmiş bir yönetim. Ve özellikle Demet hanıma teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler Okaydin61
General Manager GARİP UYSAL - Maltepe 2000 Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Mart 2020

Değerli Misafirimiz

Öncelikli vakit ayırıp güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için sizlere teşekkür ederiz. sizleri tekrar otelimizde konaklamaktan ve sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz

16 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

Herkes çok Güler yüzlü ve ilgiliydi. Otelin ve odanın dizaynı çok güzeldi. İlk gelişimizde ama son olmayacak. Teşekkür ediyoruz👌Ücreti de gayet uydundu konumu da iyiydi biz gayet beğendik öneririm gelmek kalmak isteyenler tereddüt etmesin

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler Mdt111222
General Manager GARİP UYSAL - Maltepe 2000 Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2020

Çok Değeli Misafirimiz

Vakit ayırıp güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için sizlere bir daha teşekkür etmek isteriz. Sizleri en kısa zamanda tekrar otelimizde görmekten büyük mutluluk duyacağız