Konum, temizlik ve yiyecek içecek lezzeti ortalamanın üzerinde. No4 isimli restourantların lezzeti kalitesi bence tartışmaya kapalı sadece otel müşteri sinden bile rezervasyon olayı biraz saçma geldi bize. Giriş anından itibaren ilgi alaka sizi özel hissettiriyor.
Kahvaltı menüsü zengin ve ferah bir salonda ama personel kalitesi son derece rezalet.
İsim kartında Rukiye yazan, kadın olarak hemcinsimden utandığım arkadaşın davranışları hareketleri son derece lakayıt ve seviyesiz.
Omlet sipariş etmek istedik hiç umursamadı, hemen yan masamızda oturan yabancı bir beyefendi çay istedi söylenerek gidip getirdi masaya bırakıp " Al ' dedi. Hemen arkasından diğer çalışan arkadaşa karşı " Salak ya tam gerizekalı " Söylemi üzerine eşim konuşmak uyarmak istedi ben kahvaltıdan sonra bahçede kahve içme hayalini de bırakıp ordan uzaklaşmak istedim.
3 gün geçen konaklamamız boyunca her şey güzeldi lakin çakacağımız gün yaşadığımız bu olay malesef koca bir otele karşı bakış açımızı değiştirdi.
Bence wyndham markasına asla yakışmayan bir davranış ve personel kalitesi . Tabi ki herkesi zan altında bırakmıyoruz diğer arkadaşlar gayet güleryüzlü ve ilgiliydi.
Ayrı bir teşekkür de resepsiyon yetkilisi arkadaşlara sorduğumuz her sorunun cevabını aldık gayet ilgili ve güleryüzle cevapladılar bizi.