Canan B

Tatminkar.

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 3 Mar 2023
Otel gibi otel. Pişman olmazsınız. Umarım bu işletmecilik anlayışını ve fiyat seviyesini sürdürebilirler. Sıcak, samimi. Bol yıldızlı ve yaldızlı otellerden daha rahat. Değişik zamanlarda değişik odalarda kaldım, hepsi iyi, özelikle de ķöşe odalar. Personel yardımcı ve gayretli. Kahvaltıda belki çeşit az ama gayet iyi, faul bir şey görmedim. Rezervasyon esnasında yamyamlık yapıp ödeme talep etmemeleri de bonus.
Konaklama tarihi: Mart 2023
Grand Nora Hotel noktasına 1.8 km mesafede
Grand Nora Hotel noktasına 6.1 km mesafede
Grand Nora Hotel noktasına 5.8 km mesafede
Grand Nora Hotel noktasına 5.3 km mesafede
Grand Nora Hotel noktasına 7.6 km mesafede
Inn House Loft Spa daha önce deneyimlenmemiş tarzda Loft-Spa konsepti ile Türkiye'nin ilk ve tek destinasyonu olarak misafirlerine konforlu ve zevklerine özel konaklamalar için her türlü detay düşünülerek hayata geçirilmiştir
Grand Nora Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Oda servisi
Grand Nora Hotel noktasına 4.2 km mesafede
Grand Nora Hotel noktasına 3.2 km mesafede
Grand Nora Hotel noktasına 5.3 km mesafede
Grand Nora Hotel noktasına 6.1 km mesafede
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/13 yorum
12 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Odada resimde görüldüğü üzere kafama korniş düşüyordu. Bu kadar ağır şey sadece 3 vida ile tutturulmuş ve hatalarını kabul etmediler. Perdeye asılmış olmamız gerektiğini çok sağlam olduğunu söylediler. Orada bir çocuk olsa ne olacaktı? Para iadesi veya bir özür dilenmedi hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadık.

Konaklama tarihi: Aralık 2021
2  Teşekkürler 153cemreh
9 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda oldukça temiz ve genişti. Konforlu denilebilir. Konumu merkezi ve Çevreyolu’nda ulaşmak kolaydı. Kahvaltı çeşitli değil ama malzemeler kaliteli ve tazeydi. Rezervasyonumu yaptıktan hemen sonra otel görevlisinin araması ve teyit alması şık hareketti.

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler 903_zg_rk
16 Haziran 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Internetten bulduğumuz otel,hem ankara ici diğer otellerin verdiği fiyata göre uygun hemde oda genişliği ve temizliği olarak çok güzel.ufak bir sorun yaz aylarında klima sıcaklığı çalışmıyor ama resepsiyona bunu bildirdiğimizde geçe için hemen ısıtıcı verebileceklerini belirttiler.301 nolu köşe oda için bu yorumu yazıyorum tv gayet kullanışlı,banyosu güzel içerisi bir evin salonundan daha büyük köse kısım şark köşesi gibi olmuş oturup kitap pc vs işler halledilebilir sessiz sakin bir yerdi .şahsen ankara ici çoğu otele göre güzel bir yerde kaldık. Tesekkurler

Konaklama tarihi: Haziran 2020
Teşekkürler dishekimi2382716262
1 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gayet sıcak, temiz, güzel odaları var. Çalışanlar Güler yüzlü ve hızlı çözüm odaklı. Kahvaltıyı beğenmediğimi ilettim ve daha iyi olacağını belirttiler. Tekrar gelip kalacağım, en azından kahvaltıyı denetlemek için :)

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler haticerkara
18 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kesinlikle nezih , temiz,sıcak butik bir otel. Tesadüfen eseri klasik bir “Ankara’yı sel aldı “gecesinde Yandex.Navi sayesinde bulduk oteli ama şans mı desem kısmet mi otel çok çok iyi çıktı . Ankara’ya geldiğimizde otel aramam kesinlikle direk buraya gelirim .veya Ankara’ya yolu düşen olursa tavsiye ederim . Orası mı burası mı kafa yormaya gerek yok . Çok merkezi zaten. Anıtkabir e 10 dakika

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Selma K