Tansu E

Memnuniyetle Rahat edeceğiniz eviniz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 9 Ara 2024
Konum olarak aracınız ile ulaşım rahatlığı sağlayan noktada olması aracınız yoksa metronun dibinde yer alması avantaj sağlamakta ayrıca Ankamall avm nin de bitişiğinde olması artı katıyor kahvaltısı yemekleri lezzetli ve hijyenik ortamda odalarında çalışma ortamı ve rahat bir uyku bulabilirsiniz bir işletme de en önemli faktörlerin başında gördüğüm personelin güleryüzlü ve ilgili olması herhangi bir sorununuz var ise kesinlikle çözüm odaklı olması sizi kaldığınız süre içerisinde değerli hissettirmekte güleryüzlü ilgili çalışanlarından Zehtan hanım , Arife hanım ve Sanem hanıma teşekkür ediyorum
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Genel Müdür CPAnkara Hotel - CPAnkara Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 5 hafta önce
Değerli Misafirimiz,
Kıymetli geri bildiriminizi paylaşmaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Aramızda harika vakit geçirdiğinizi okumaktan mutluluk duyuyoruz. Sizi ağırlamak bizim için bir zevkti ve otelimizin olanaklarıyla ilgili güzel geri bildirimlerinizi almaktan büyük mutluluk duyduk. Ankara'da evinizden uzaktaki eviniz olarak CPAnkara'yı seçtiğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz!
CPAnkara Hotel noktasına 4.7 km mesafede
CPAnkara Hotel noktasına 2.7 km mesafede
Oda servisi
CPAnkara Hotel noktasına 5.7 km mesafede
CPAnkara Hotel noktasına 4.4 km mesafede
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/721 yorum
4 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu muhteşem , merkezi. Anka mall avm yanı başında . Otelin yenilenmeye ihtiyacı var . Odalar temiz , personel güler yzlü. Akşam yemek yiyelim dedik , sogan corbası ve ızgara sipariş ettim bir saatte zor geldi . Mutfagın biraz hızlanması gerel . Ama personel guler yuzlu . Her seye ragmen güzel otel ama yenilenme şart .

Oda ipucu: Anka mall yanıbasında , restıran yavas , yemekler gec geliyor
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler amoamoamoamk
Genel Müdür CPAnkara Hotel - CPAnkara Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Kasım 2024

Değerli Misafirimiz,
Öncelikle son seyahatinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Siparişinizle ilgili yaşadığınız olumsuz deneyimle ilgili yaşadığınız tüm CPAnkara ekibi olarak çok üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim.
Ekibimiz, gereken olumlu değişiklikleri sağladığımızdan emin olmak için geri bildirimlerinizi yakından inceliyor. Otelimiz yakın zamanda tadilata girecek olup ileride sizleri yenilenmiş ve iyileştirmelerimize tanık olacağınız şekilde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bilemenizi istiyoruz.

31 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hotele geç saatte girdik harika güler yüzlü bir karşılamaydı çıkışta da aynı o saatte çay içmek istedi canım hemen ikram ettiler hiç bir ücret te talep etmediler hemde çok güler yüzlü bir şekilde. Odalar temiz ve konforluydu kasım ayı içinde rezervasyon yaptım.
Görüşmek üzere.

Oda ipucu: Böyle devam edin lütfen.
Teşekkürler Hasan Hüseyin Ö
Genel Müdür CPAnkara Hotel - CPAnkara Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ekim 2024

Değerli Misafirimiz,
CPAnkara Hotel olarak öncelikli hedefimiz sizlere üst düzey hizmetler sağlamak ve her konuğumuza unutulmaz bir konaklama sunmaktır.
Otelimizi seçtiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyor ve gelecekte size tekrar hizmet verme fırsatını yakalamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

27 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Nikah yemeğimizi roof testorantta harika bir manzara eşliğinde yaptık sonrasında da otelde konakladık. Yemek menümüz oldukça zengin ve kaliteliydi. Servis çok hızlı ve profesyoneldi. Buna rağmen verilen fiyat çok makuldü. Tüm misafirlerimiz çok memnun kaldılar. Satış Şefi Sevtap Hanım’a, Servis Şefi Ferhat Bey’e ve Yiyecek ve İçecek Müdürü Hasan Bey’e, teknik servis personellerine ilgi, alaka ve gösterdikleri özen için özel olarak teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Otopark vardı, kapasitesi iyiydi. Ankamall AVM’nin yoğun olduğu saatlerde otele giriş biraz zor olabiliyor.
Teşekkürler Elif D

8 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

CP Ankara Otel'de geçirdiğim süre boyunca her şeyden son derece memnun kaldım. Otelin metroya ve Ankamall AVMe çok yakın konumda. Odam son derece temizdi ve konforluydu; özellikle yataklar çok rahattı, bu da dinlenmeme yardımcı oldu.
Personel, güler yüzlü ve yardımseverdi. Herhangi bir talebim olduğunda hızlıca yanıt alabilmem çok hoşuma gitti. Kahvaltı ise çeşitli seçenekler sunuyordu ve günümü güzel bir başlangıçla yapmamı sağladı.
Genel olarak, hem iş seyahati hem de tatil için öneririm. Kesinlikle tekrar konaklamayı düşünüyorum!

Konaklama tarihi: Eylül 2024
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Pasha B
Genel Müdür CPAnkara Hotel - CPAnkara Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ekim 2024

7 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gayet nezih ve şık bir otel, misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabilirsiniz, özellikle restaurantta Ertan Ünal şefin kibarlığı ve işbilirliği bizleri ziyadesiyle memnun etti, yemeklerde gayet lezzetli, eh insan başka ne ister 👍🙂

Teşekkürler ldenizcigil

Değerli Misafirimiz,
İçten yorumlarınız ve CPAnkara’daki güzel deneyimlerinizi kıymetli vaktinizi ayırıp bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Konaklamanız sırasında genel olarak beklentilerinizi karşılamayı başardığımızı öğrenmekten memnuniyet duymaktayız.
Yorumlarınız ayrıca çalışma arkadaşlarımızla paylaşılmış olup sizleri tekrar otelimizde ağırlamaktan ben ve ekibim büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.
Misafir Ilişkileri Sorumlusu – Zehtan Sesliler Kılınç