Otel 2014 yılının ikinci yarısında açılmış yeni ve temiz bir otel. Oda yeni ve konforlu, banyo çok temiz. Banyodaki şampuan ve sıvı duş jelleri markalı ve çok kaliteli. Oda temizliği 1.sınıf ve hergün yapılmakta. Banyoya 2 adet küçük pet şişe su, minibar'a ise 1 adet gazlı su ve 1 adet normal su hergün ücretsiz bırakılmakta. Sizin için önemli ise tuvalet kağıtları bile 1.sınıf ve yumuşak. 4 yıldızlı bir otelde 5 yıldız Hotel de Luxe konforu yaşatılmakta.
SPA bölümü harika, kapalı havuz çok temiz, havuz içinde Jakuzili sıcak bölümde bulunmakta. Sauna 1.sınıf ve büyük. SPA alanındaki dinlenme bölümü harika.
Otelin tüm personeli çok kibar. Otele ait servislerin şöförleri çok centilmen. Otelin resepsiyon ve lobby bar görevlilerinin hepsi İngilizce bilmekte. Ve hatta "Yulduz" isimli ve iyi derecede Türkçe bilen resepsiyon görevliside mevcut.
Otelde 7 gün konakladım ve tek bir hataya rastlamadım. Tek kişi, çift veya çocuklarınızla birlikte çok rahat ve güvenle konaklayabileceğiniz bir otel.
Şehir merkezine ulaşım metro ile çok rahat. Otel ve metro istasyonu mesafesi yürüyerek 10 dakika. Metro istasyonuna giden yol temiz ve güvenli. Ayrıca otelin "Belorusskaya" metro istasyonuna hergün saat 08:00, 12:00 ve 17:40'da servisi mevcut. "Belorusskaya" metro istasyonundan otele servis saatleri ise 08:40, 12:40 ve 18:15. Yürüyerek gideceğiniz metro istasyonu "Vodny Stadion". Otelin servisi ile bırakılacağınız metro istasyonu "Belorusskaya" yani "Vodny Stadion" dan 4 durak sonra. Otelin servisi sizi Kızıl Meydan'a daha da yakınlaştırmış oluyor.
Otelin tam karşısında büyük, güzel bir market ve güzel bir Gürcistan restoranı bulunmakta. Eczanede çok yakınınızda.
Otel Sheremetyevo Havaalanına yakın. Ben Moskova'ya Vnukovo havaalanından gidip geldim. Mesafe yakın değil fakat herhangi bir sorun yaşamadım.
Sonuç itibariyle otel fiyat/kalite dengesi açısından, mükemmel kalitesine göre ucuz kalıyor. Bu fiyata şehir merkezinde 2 veya 3 yıldızlı eski otellerde kalabilirsiniz. Fakat Moskova'nın mükemmel metro ağı sayesinde size her yer şehir merkezi.
Ben Moskova'yı ve 7 gün boyunca konakladığım bu oteli çok beğendim. Moskova'dan güzel anılarla dönmenizi dilerim.
Saygılarımla.