Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
$107
$104
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %28 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($144/gece) %28 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Hotel Ibis Moscow Paveletskaya(Moskova)(Ödediğinize Değer!)
$53
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Novotel Moscow City(Moskova)(Ödediğinize Değer!)
$93
Novotel
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
$89
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %29 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($126/gece) %29 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Vega Hotel & Convention Center(Moskova)(Ödediğinize Değer!)
$47
$42
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Holiday Inn Moscow Lesnaya(Moskova)(Ödediğinize Değer!)
$77
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
27.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$409
Hotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$475
$464
RitzCarlton.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Havuz
  • Restoran
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %17 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($557/gece) %17 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

$245
$212
Hotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %23 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($277/gece) %23 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

$219
Mercure
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Yorumlar (2.123)
Yorumları filtrele
2.123 sonuç
Gezgin puanı
749
912
351
73
38
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
749
912
351
73
38
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
3-8/2.123 yorum
Yorum Zamanı: 8 Ekim 2014 mobil cihaz aracılığıyla

Metro istasyonu otelin hemen yanında.Kızıl meydana 15 dakika mesafe.personel guleryuzlu ve yardimci.odalar temiz.internet cok hizli.fiyatlarda moskova icin normal.otel civari guvenli tavsiye ederim.etrafta birsuru market vat.sabaha kadar acik yiyecek icecek temini kolay doviz bozdurma bufeleri cok

Konaklama tarihi: Ekim 2014, seyahat türü: Ailecek
8  Teşekkürler MESUT A
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Менеджер по обслуживанию клиентов Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ekim 2014
Google Çevirisi

Dear MESUT A!

We would like to thank you for your recent visit to Tourist Hotel Complex «Izmailovo» («Gamma», «Delta») and for your excellent review!

It is our pleasure to hear that you had a pleasant stay with us.

We will definitely let know our team that you were very happy with their services.

Also we are glad to know that you liked your room and the location of our hotel which is really great since it is so convenient to get to the city center, to visit various Moscow highlights and at the same time to stay away from the busy town and enjoy the green area with the wonderful Izmailovo Park.

Please, feel free to contact us in order to request everything that may make your next stay with us even more enjoyable and we will be more than happy to do our best to do so.

Thank you very much again for your kind words and we hope to see you soon at our Business & Conference Hotels Gamma 3* and Delta 4*!

Yours sincerely,

Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(«Gamma», «Delta»)
grm@izmailovo.ru

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 5 Şubat 2014

Cok guzel otel.fiyatda normal. Hizmet guzel. Bedava cay kahve bile var :)
Hafta sonu icin ideal bir yer.
Restorandada cok guzel yemekleri var.
Onemli olan otel etrafinda size yaklasicak kisilerden oda kiralamaya calisin. Onlardan oda daha ucuza geliyor.

  • Konaklama tarihi: Ocak 2014, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler Ziya_Rasulov
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Менеджер по обслуживанию клиентов Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Şubat 2014
Google Çevirisi

Dear Ziya_Rasulov!

Thank you very much for choosing Tourist Hotel Complex «Izmailovo» («Gamma», «Delta») for your resent stay at Moscow and for taking the time to write your wonderful review.

We are so happy to know that we achieved your expectations!

We really appreciate your warm words and I will gladly personally share your comments with all our team.

Also, please, allow us to inform you that we have a special program for our frequent guests. Beginning from their third arrival, they have 10 % discount for their third stay as well as for all of their next accommodations with us.

Please, do not hesitate to let us know if we can assist you with anything that may make your next stay at our hotel even more enjoyable.

Looking forward to welcome you back again!

Yours sincerely,
Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(“Gamma”, “Delta”)

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 15 Mayıs 2013

Şehir merkezine biraz uzak ama metro ile ulaşımı kolay, Güvenlik düzeyi çok iyi, odaları temiz ancak, odalardaki eşyalar eski kahvaltıları idare eder. Fiyat fayda oranına bakıldığında ödediğiniz parayla orantılı bir otel.

  • Konaklama tarihi: Haziran 2012, seyahat türü: Yalnız
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
2  Teşekkürler YYESILDAG
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Mayıs 2013
Google Çevirisi

Dear yesildag5!

We are grateful to you for taking the time to write your feedback.

Your opinion is so important for us since it make us aware of how we can improve the experience of our guests!

We have to agree with you that our security level is really so high because our guests' safety is one of the most important points for us.

Regarding the rooms, we are pleased to inform you that from your last visit all our rooms had been renovated and we will glad to welcome you back again in order you could personally evaluate their changes as well as our new services.

Looking forward to have you at our hotel!

Yours sincerely,

Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(“Gamma”, “Delta”)
grm@izmailovo.ru

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 5 Nisan 2013

Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya bir çok SSCP ülkesinde otellerde bulundum. Hemen hemen hiç birinden Gamma-Delta kadar rahat etmedim. Otel çok büyük olmasına rağmen tüm hizmetleri sorunsuz şekilde yerine getiriyorlar. Kahvaltıları gayet yeterli ve lezzetli. Moskova orta seviye için bence çok iyi bir otel. Sadece odalarda ki konfor biraz yetersiz gelebilir.Herkese öneririm.

  • Konaklama tarihi: Mart 2013, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler nova s
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Mayıs 2013
Google Çevirisi

Dear Guest,

Thank you so much for your recent visit to our hotel and specially for taking the time to write a TripAdvisor review.

Your opinion is so important for us since it makes us aware of how we can improve the experience of our guests.

We are so happy to know that you had a pleasant stay with us and we are very grateful to you for your kind words.

Please, feel free to let us know if we can assist you with anything that would make your next stay at our hotel more enjoyable.

We hope to have the pleasure to welcome you back again.

Yours sincerely,

Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(“Gamma”, “Delta”)

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 14 Kasım 2012

otel konum olarak çok güzel yerde hem yesil lik . partizankaya metro istasyonuna yakın . çevrede alışveriş merkezi var fiyat olarak uygun güvenlik son derece titiz davranıyor odaya her çıkışta kimlik gösteriliyor olsun bence güvenlik moskova da önemli. yan tarafdaki pazar eski rusya yı herkese gösteriyor burada antik eşya çok bulunuyor. herkese tavsiye edebilirim.

Oda İpucu: yüksek katlarda wifi çekmiyor
  • Konaklama tarihi: Eylül 2012, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler muratyemek
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın