Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“cok guzel”

- için en uygun fiyatlar
Giriş gg.aa.yyyy Çıkış gg.aa.yyyy
Fiyatlar 1 oda, 2 yetişkin içindir
Fiyatları Göster
En beğenilen seyahat sitelerindeki en iyi fiyatları karşılaştırın
ve 8 işletme daha!
Izmailovo Gamma Delta
336 Moskova Oteli içinde 50. sırada
Yorum Zamanı: 5 Şubat 2014

Cok guzel otel.fiyatda normal. Hizmet guzel. Bedava cay kahve bile var :)
Hafta sonu icin ideal bir yer.
Restorandada cok guzel yemekleri var.
Onemli olan otel etrafinda size yaklasicak kisilerden oda kiralamaya calisin. Onlardan oda daha ucuza geliyor.

  • Konaklama tarihi: Ocak 2014, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler Ziya_Rasulov
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Менеджер по обслуживанию клиентов Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Şubat 2014
Google Çevirisi

Dear Ziya_Rasulov!

Thank you very much for choosing Tourist Hotel Complex «Izmailovo» («Gamma», «Delta») for your resent stay at Moscow and for taking the time to write your wonderful review.

We are so happy to know that we achieved your expectations!

We really appreciate your warm words and I will gladly personally share your comments with all our team.

Also, please, allow us to inform you that we have a special program for our frequent guests. Beginning from their third arrival, they have 10 % discount for their third stay as well as for all of their next accommodations with us.

Please, do not hesitate to let us know if we can assist you with anything that may make your next stay at our hotel even more enjoyable.

Looking forward to welcome you back again!

Yours sincerely,
Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(“Gamma”, “Delta”)

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Bir Yorum YazınYorumlar (2.045)
Gezgin puanı
Gezgin tipi
Dönem
Dil
  • Diğer diller

5-9/2.045 yorum

Yorum Zamanı: 15 Mayıs 2013

Şehir merkezine biraz uzak ama metro ile ulaşımı kolay, Güvenlik düzeyi çok iyi, odaları temiz ancak, odalardaki eşyalar eski kahvaltıları idare eder. Fiyat fayda oranına bakıldığında ödediğiniz parayla orantılı bir otel.

  • Konaklama tarihi: Haziran 2012, seyahat türü: Yalnız
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
2  Teşekkürler yesildag5
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Mayıs 2013
Google Çevirisi

Dear yesildag5!

We are grateful to you for taking the time to write your feedback.

Your opinion is so important for us since it make us aware of how we can improve the experience of our guests!

We have to agree with you that our security level is really so high because our guests' safety is one of the most important points for us.

Regarding the rooms, we are pleased to inform you that from your last visit all our rooms had been renovated and we will glad to welcome you back again in order you could personally evaluate their changes as well as our new services.

Looking forward to have you at our hotel!

Yours sincerely,

Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(“Gamma”, “Delta”)
grm@izmailovo.ru

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 5 Nisan 2013

Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya bir çok SSCP ülkesinde otellerde bulundum. Hemen hemen hiç birinden Gamma-Delta kadar rahat etmedim. Otel çok büyük olmasına rağmen tüm hizmetleri sorunsuz şekilde yerine getiriyorlar. Kahvaltıları gayet yeterli ve lezzetli. Moskova orta seviye için bence çok iyi bir otel. Sadece odalarda ki konfor biraz yetersiz gelebilir.Herkese öneririm.

  • Konaklama tarihi: Mart 2013, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler nova s
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Mayıs 2013
Google Çevirisi

Dear Guest,

Thank you so much for your recent visit to our hotel and specially for taking the time to write a TripAdvisor review.

Your opinion is so important for us since it makes us aware of how we can improve the experience of our guests.

We are so happy to know that you had a pleasant stay with us and we are very grateful to you for your kind words.

Please, feel free to let us know if we can assist you with anything that would make your next stay at our hotel more enjoyable.

We hope to have the pleasure to welcome you back again.

Yours sincerely,

Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(“Gamma”, “Delta”)

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 14 Kasım 2012

otel konum olarak çok güzel yerde hem yesil lik . partizankaya metro istasyonuna yakın . çevrede alışveriş merkezi var fiyat olarak uygun güvenlik son derece titiz davranıyor odaya her çıkışta kimlik gösteriliyor olsun bence güvenlik moskova da önemli. yan tarafdaki pazar eski rusya yı herkese gösteriyor burada antik eşya çok bulunuyor. herkese tavsiye edebilirim.

Oda İpucu: yüksek katlarda wifi çekmiyor
Odayla ilgili diğer ipuçlarını gör
  • Konaklama tarihi: Eylül 2012, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler muratyemek
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 30 Ekim 2012

ben türkiye den giriş 5-10-2012 çıkış 7-10-2012 tarihlerinde bu otelde tatil yaptım.otele girişte herşey gayet güzeldi yanlız odaya girdiğimde şaşırdım odadadaki yataklar o kadar eskimştiki yaTAĞIN içindeki yaylı demirler ortaya çıkmıştıı öyle bir rahatsız veriyorduki yataklar imkansız neredeyse yatmak.ve odada bulunan dolaplardan bir tanesini açmayı denediğimiizde dolap heps kırıldı elimizde parçalandıı 1 saat boyunca yeniden düzeltmeyi denedikk neysekiii çıkanan kadar dolaplarıda kulanmadık kalakaldı banyolar banyoya girdiğizde musluk sisteminin yerinde olmadığını giördümm sıcağı soğuku ayarlayana kadar baya bi zaman aldıı musluklar hepsi bozuk gerçekten iyi bir şey yazmak gerekiyorsa sadece üst katlarda kaldığınızda manzaranın güzel olduğu bir otellll başka da iyi bir tarafı yok .......

  • Konaklama tarihi: Ekim 2012, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
4  Teşekkürler nıkalay b
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Beğenebileceğiniz başka oteller...
Gezginler ayrıca Moskova otellerine de baktı
0,3 km mesafede
Beta Hotel Izmailovo
Beta Hotel Izmailovo
Moskova bölgesinde 336 yer arasından 66.
1.063 yorum
0,2 km mesafede
Vega Hotel & Convention Center
Vega Hotel & Convention Center
Moskova bölgesinde 336 yer arasından 26.
2.661 yorum
0,3 km mesafede
Alfa Hotel
Alfa Hotel
Moskova bölgesinde 336 yer arasından 44.
1.109 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
8,5 km mesafede
Maxima Slavia
Maxima Slavia
Moskova bölgesinde 336 yer arasından 101.
166 yorum
8,7 km mesafede
Sayany Hotel
Sayany Hotel
Moskova bölgesinde 336 yer arasından 220.
103 yorum
12,9 km mesafede
AZIMUT Hotel Tulskaya Moscow
AZIMUT Hotel Tulskaya Moscow
Moskova bölgesinde 336 yer arasından 28.
1.778 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster

Izmailovo Gamma Delta - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Bir Yorum Yazın Resim Ekleyin

Izmailovo Gamma Delta hakkında ek bilgiler

Adres: Izmailovskoe Hwy., 71 Bldg. 4G-D, Moskova 105613, Rusya
Konum: Rusya > Merkez Rusya > Moskova
Olanaklar
Bar/Oturma Salonu İçecek Seçenekleri İnternet Bağlantılı İş Amaçlı Bölüm Spor Salonlu/Spor Odalı Fitness Merkezi Ücretsiz Yüksek Hızda İnternet (WiFi) Çocuk Aktiviteleri (Çocuğa/Aileye Uygun) Evcil Hayvan Kabul Edilir (Köpeğe/Evcil Hayvanlara İzin Verilir) Restoran Oda Servisi Servis Otobüsü hizmeti Spa Süitler Yüzme Havuzu Tekerlekli sandalye Havaalanı Ulaşım Hizmeti
Otel Stili:
8. Sıradaki Uygun Fiyatlı Otel - Moskova
9. Sıradaki Aile Oteli - Moskova
22. Sıradaki Spa Oteli - Moskova
30. Sıradaki Romantik Otel - Moskova
31. Sıradaki İş Oteli - Moskova
Fiyat Aralığı: ₺136 - ₺250 (Standart Oda için Ortalama Fiyatlar temel alınmıştır)
Otel Sınıfı:3 yıldız — Izmailovo Gamma Delta 3*
Oda sayısı: 2000
Rezervasyon Seçenekleri:
TripAdvisor, Booking.com, Tatilsepeti, Agoda, Hotels.com ve TripOnline SA ile iş ortaklığı yapmaktan gurur duyar, bu nedenle Izmailovo Gamma Delta rezervasyonlarınızı güvenle yapabilirsiniz. Her zaman en iyi indirimler ve özel tekliflerle, her ay milyonlarca seyahat edene hem tatil hem de iş seyahatleri için yardımcı oluyoruz.
Diğer Adı:
Izmailovo Complex Gamma Delta Moscow
Moscow Izmailovo Hotel
Delta Moscow
Moscow Delta

Bu Sizin TripAdvisor Kaydınız mı?

Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.

Kaydınızın Size Ait Olduğunu Doğrulayın