Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
$105
Marriott Hotels
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %23 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($136/gece) %23 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

$109
$95
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Holiday Inn Moscow Lesnaya(Moskova)(Ödediğinize Değer!)
$90
$78
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Novotel Moscow City(Moskova)(Ödediğinize Değer!)
$94
Novotel
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
$89
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %21 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($112/gece) %21 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Vega Hotel & Convention Center(Moskova)(Ödediğinize Değer!)
$48
$43
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
27.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$468
$408
Hotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
28.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
$478
$463
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Havuz
  • Restoran
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %15 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($545/gece) %15 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

$221
Mercure
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
$245
$211
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %24 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($276/gece) %24 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Yorumlar (2.121)
Yorumları filtrele
2.122 sonuç
Gezgin puanı
749
912
350
73
38
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
749
912
350
73
38
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
5-10/2.122 yorum
Yorum Zamanı: 15 Mayıs 2013

Şehir merkezine biraz uzak ama metro ile ulaşımı kolay, Güvenlik düzeyi çok iyi, odaları temiz ancak, odalardaki eşyalar eski kahvaltıları idare eder. Fiyat fayda oranına bakıldığında ödediğiniz parayla orantılı bir otel.

  • Konaklama tarihi: Haziran 2012, seyahat türü: Yalnız
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
2  Teşekkürler YYESILDAG
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Mayıs 2013
Google Çevirisi

Dear yesildag5!

We are grateful to you for taking the time to write your feedback.

Your opinion is so important for us since it make us aware of how we can improve the experience of our guests!

We have to agree with you that our security level is really so high because our guests' safety is one of the most important points for us.

Regarding the rooms, we are pleased to inform you that from your last visit all our rooms had been renovated and we will glad to welcome you back again in order you could personally evaluate their changes as well as our new services.

Looking forward to have you at our hotel!

Yours sincerely,

Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(“Gamma”, “Delta”)
grm@izmailovo.ru

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 5 Nisan 2013

Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya bir çok SSCP ülkesinde otellerde bulundum. Hemen hemen hiç birinden Gamma-Delta kadar rahat etmedim. Otel çok büyük olmasına rağmen tüm hizmetleri sorunsuz şekilde yerine getiriyorlar. Kahvaltıları gayet yeterli ve lezzetli. Moskova orta seviye için bence çok iyi bir otel. Sadece odalarda ki konfor biraz yetersiz gelebilir.Herkese öneririm.

  • Konaklama tarihi: Mart 2013, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler nova s
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager Izmailovo - Izmailovo Gamma Delta, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Mayıs 2013
Google Çevirisi

Dear Guest,

Thank you so much for your recent visit to our hotel and specially for taking the time to write a TripAdvisor review.

Your opinion is so important for us since it makes us aware of how we can improve the experience of our guests.

We are so happy to know that you had a pleasant stay with us and we are very grateful to you for your kind words.

Please, feel free to let us know if we can assist you with anything that would make your next stay at our hotel more enjoyable.

We hope to have the pleasure to welcome you back again.

Yours sincerely,

Kristina Goryuchkina
Guest Relations Manager
Tourist Hotel Complex «Izmailovo»
(“Gamma”, “Delta”)

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 14 Kasım 2012

otel konum olarak çok güzel yerde hem yesil lik . partizankaya metro istasyonuna yakın . çevrede alışveriş merkezi var fiyat olarak uygun güvenlik son derece titiz davranıyor odaya her çıkışta kimlik gösteriliyor olsun bence güvenlik moskova da önemli. yan tarafdaki pazar eski rusya yı herkese gösteriyor burada antik eşya çok bulunuyor. herkese tavsiye edebilirim.

Oda İpucu: yüksek katlarda wifi çekmiyor
  • Konaklama tarihi: Eylül 2012, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler muratyemek
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 30 Ekim 2012

ben türkiye den giriş 5-10-2012 çıkış 7-10-2012 tarihlerinde bu otelde tatil yaptım.otele girişte herşey gayet güzeldi yanlız odaya girdiğimde şaşırdım odadadaki yataklar o kadar eskimştiki yaTAĞIN içindeki yaylı demirler ortaya çıkmıştıı öyle bir rahatsız veriyorduki yataklar imkansız neredeyse yatmak.ve odada bulunan dolaplardan bir tanesini açmayı denediğimiizde dolap heps kırıldı elimizde parçalandıı 1 saat boyunca yeniden düzeltmeyi denedikk neysekiii çıkanan kadar dolaplarıda kulanmadık kalakaldı banyolar banyoya girdiğizde musluk sisteminin yerinde olmadığını giördümm sıcağı soğuku ayarlayana kadar baya bi zaman aldıı musluklar hepsi bozuk gerçekten iyi bir şey yazmak gerekiyorsa sadece üst katlarda kaldığınızda manzaranın güzel olduğu bir otellll başka da iyi bir tarafı yok .......

  • Konaklama tarihi: Ekim 2012, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
4  Teşekkürler nıkalay b
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 23 Nisan 2012

konfor dışında herşey mükkemmeldi.Moskovanın dünyanın en pahalı şehirlerinden biri olduğu düşünüldüğünden fiyatlar dolayısıyla biraz yüksek.otelin konumu çok iyi.metro istasyonuna 2 dakika dersek yalan olmaz.durağın yanı başında küçük bir alışveriş merkezi mevcut.şehre inmeden döviz bozabilirsiniz.otelin karşısında güzel bir süpemarket var.pazarları kurulan ve moskovanın simgesi haline gelmiş olan izmailovska park otelin yanı başında.moskovaya yolunuz düşerse mutlaka gidilmesi gereken yerlerden biri tanesidir.metroyla kızıl meydana ulaşım metroyla yaklaşık 20 dk kadar.otelin etrafında gezilecek başka hiçbir şey yok.hava karardıktan sonra dolaşılmaması tavsiye edilir.etrafta kazak nüfüs çok fazla.odalar konfordan uzak ama kesinlikle iş görür.resepsiyonda ingilizce bilen yok.resepsiyonun karşısında turistlerle ilgillenmesi için az da olsa ingilizce bilenin bulunduğu bir desk mevcut.kesinlikle tavsiye edilir

  • Konaklama tarihi: Haziran 2011, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler ozanAntalya
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın