3 Gece 4 gün konakladığım bu otelin konumu harika Arbat Sokağı (Moskova'nın İstiklal Caddesi diyebiliriz) sadece 40 metre,metro istasyonu 10 metre uzaklıkta.Otel çok temiz ve kaldığım oda arka cepheye baktığı halde çok rahattı.Yırtdışına tatile gittiğimde odayı sadece dinlenmek için kullandığım için ben manzarayı önemsemem odanın temizliği ve kullanışlı olması daha önemlidir benim için bu açıdan baktığım için odamdan çok memnun kaldım.Ayrıca uyurken dışarıdan hiçbir ses duymamam daha iyi uyumamı sağladı.Odada sunulan ücretsiz wi-fi bağlantısı ve yine ücretsiz olan hergün yenilenen pet şişe su ve çay-kahve yapma imkanı çok güzel.Konaklamam kahvaltı içerdiği halde sadece son gün kahvaltıya inebildim ve varolan çeşit bana yeterli geldi,ayrıca ilk defa yurtdışında demleme çay içtim(hep poşet çay gelirdi).Personel çok yardımcı oluyor Moskova'nın asık suratlı İngilizce bilmeyen insanlarından sonra resepsiyonla konuşmak iyi geliyordu.Kremlin'e ve Kızıl Meydan'a otelden çıkıp Arbat Sokağını boydan boya yürüyerek gittim hep çünkü çok renkli ve zevkli oluyordu o yolu yürümek.Kapının önünde ki metroya binip istediğim yere çok hızlı biçimde gidebilirdim ama ben gittiğim şehrin içine karışmayı ve yürüyerek gezmeyi daha çok sevdiğim için metroyu çok uzak yerlere gitmek için kullandım(yürüyerek 30 dk.ulaşacağım yerler benim için yakın yerlerdir) Otele çok yakın olan yaklaşık 70mt.mesafede ki Hard Rock Cafe de eğlendim,içki ve danstan sonra odaya yürüyerek 3dk.içinde ulaşmak çok kolay,ayrıca yolumun üstünde olan McDonald's'ı hiç sevmesemde sabahın 4 ünde alkol kazıntısını bastırmak için çok kolay bir yöntem.Otelin üstünde bulunduğu 6'şar şeritli çift yönlü caddenin üstüne çıkıp sola Arbat yönüne doğru yürürseniz cadde üstünde 1-2 km sonra birçok gece kulübü ve kaliteli Restaurantlara rastlarsınız.Kısaca çoook baktım otellere internetten ama iyi ki bu otelde kalmışım diyorum.Bir daha gidersem Moskova'ya tekrar burada kalacağım.