Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Mandhoo Retreat(Rangali Island)(Ödediğinize Değer!)
04.08 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$261
Orbitz.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$1.687
$577
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %15 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($682/gece) %15 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

29.07 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
$1.223
$1.161
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Kahvaltı dahil
  • Deniz kıyısı
Sun Island Resort and Spa(Nalaguraidhoo Island)
$207
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Kahvaltı dahil
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %28 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($286/gece) %28 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Diamonds Thudufushi(Thudufushi Island)
$1.982
$1.831
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Kahvaltı dahil
  • Deniz kıyısı
Holiday Island Resort & Spa(Maamingili Island)
05.08 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
$759
$332
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Kahvaltı dahil
  • Deniz kıyısı
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %15 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($390/gece) %15 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Maafushivaru(Güney Ari Mercan Adası)
$1.665
$1.528
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
Vakarufalhi Island Resort(Vakarufalhi Island)
$1.018
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Deniz kıyısı
  • Restoran
Drift Thelu Veliga Retreat(Thelu Veliga)
$1.220
$594
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
Yorumlar (2.443)
Yorumları filtrele
2.443 sonuç
Gezgin puanı
1.982
285
115
35
26
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
1.982
285
115
35
26
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/2.443 yorum
Yorum Zamanı: 10 Ekim 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Benzersiz bir tatil için tercih edilmeli . Özellikle balayı çiftleri için ideal . Eşsiz güzellikte bir doğa , müthiş konforlu bir otel. Hem sakin ve huzurlu bir tatil yaşayabileceğiniz hem de bir çok aktiviteye olanak sağlayan bir yer .tüm ekip güler yüzlü ve ilgili.

Konaklama tarihi: Mayıs 2016
Teşekkürler Caner G
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager ConradRangali - Conrad Maldives Rangali Island, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ekim 2016
Google Çevirisi

Dear Caner,

Thank you for choosing Rangali Island and for your kind words posted on TripAdvisor.

I'm thrilled that you were able to so fully relax and enjoy your recent holiday here with us in paradise.

Thank you again for your wonderful feedback and I certainly hope that we will be able to welcome you back very soon!

Best regards,
Lyle Lewis
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 17 Eylül 2016

balık besleme(feed fişhing) aktivitesi diğer maldiv adalarında 20 dak ile 30 dak arasındadır.bu otel 4.5-5 dakikadan fazla yapmadığı gibi haftanın bir günüde hiç yapmıyor. Ekstra olan bütün aktiviteleri ve yiyecek ve içeceklerde söylediği fiyatlar üzerinden hesabı öderken %20 ile %25 fazla para istiyor.önceden 2100usd depozite aldığı için itirazınızın hiçbir önemi kalmıyor.denizaltındaki restaurantı otel müşterisi olduğunuz halde 350usd kişibaşı yemek parası almadan göstermiyor.ayrıca gidecekler için diğer adalara göre çok fazla köpek balığı var

Oda İpucu: family sea villalarda 401 nolu oda
  • Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Ailecek
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
2  Teşekkürler doganaymetal
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager ConradRangali - Conrad Maldives Rangali Island, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Eylül 2016
Google Çevirisi


Dear doganaymetal,

Thank you for taking the time to share your experience with the Tripadvisor community.

We at Conrad Maldives are so lucky to have such a beautiful resort and island to call home, so we pride ourselves in our efforts to match the beauty of the location with attentive service and high quality offerings, which I am sorry you felt you did not experience during your stay. The small sharks by the beach are baby blacktip reef sharks and are harmless.

I thank you for your comments regarding our prices, so we shall continue to try to offer the very best value that we can, without compromising on the quality of our products or services.

Thank you once again for your valuable feedback and I very much hope that we have another opportunity to welcome you back in the near future.

Best regards,
Lyle Lewis
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 13 Haziran 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Balayı için konakladığımız otelde her şey mükemmeldi. Aklınızda soru işareti oluşturabilecek her şey siz sormadan cevabıyla size sunulmakta. Bizim dönüş uçuşumuz gece olduğu için son gün için bile plan, geç "check out" ,o sırada bekleyecegimiz yer biz sormadan bizim için düşünülüp ayarlanmıştı. Size her adımızda,sorunuzda eşlik eden ancak varlığıyla rahatsız etmeyen,bütün bunları siz uyurken dinlenirken yapan yardımcınız her zaman yanınızda. Ada arkadaşımız "Anees"e sevgiler:)
Mandhoo restauranttaki balayı yemeği hem atmosferi hem de lezzetiyle gerçekten unutulmaz bir yemekti. "Cheese fondue " gecesi de farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için değerlendirilebilir.. Alakart restaurantlarda akşam yemeği yediğinizde yaklaşık 100 dolar gibi bir miktarı normal restaurantda yemediğiniz için hesaptan düşülmekte.. Her şeyiyle rüya gibi bir balayı için maldivler atmosferinin yanında kaliteli ve güvenli bir otelin de keyfini çıkarmak isterseniz conrad seçenekleriniz arasında bulunmalı. Bu arada bir çok şirketten hiç bilgi alamayıp çok daha uçuk fiyatlar alarak vazgeçtiğimiz sırada arkadaş tavsiyesi ile tanıştıgımız travelogy acentasından yaşar bey sayesinde hayalimizi gerçekleştirme fırsatı bulduk. Maldivlere gitmeye karar verdiğinizde kendisinden de fikir ve yardım almanızı mutlaka öneririm.

Konaklama tarihi: Temmuz 2015, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler em-ar87
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager ConradRangali - Conrad Maldives Rangali Island, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Haziran 2016
Google Çevirisi

Dear Em,

Thank you for choosing Rangali Island for your honeymoon and for your kind words posted on TripAdvisor.

I'm thrilled that you were able to so fully relax and enjoy your recent holiday here with us in paradise. Of course I am also delighted that you noticed the friendly, genuine smiles of our team members and that they were able to make your stay so enjoyable.

Thank you again for your wonderful feedback and I certainly hope that we will be able to welcome you back very soon!

Best regards,
Lyle Lewis
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 19 Ocak 2015 mobil cihaz aracılığıyla

En guzel tatil Enguzel otel Zamanin nasil gectigini anlamadik.cocuklarda cok egleniyor.Fakat denizi ve altini sevmeniz gerek.ruya gibi bir tatil isteyenler icin ideal.Gercekle dus arasi.hizmet cok guzel.odalar sahane .hele bes caylari.cocuklarimin balayi hayali.ama gelecekte ne olacak.Maldivler su altinda kalabilir.bu tatil ertelenmez

  • Konaklama tarihi: Şubat 2014
    • Değer
    • Yer
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
3  Teşekkürler Nalan K
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager ConradRangali - Conrad Maldives Rangali Island, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ocak 2015
Google Çevirisi

Dear Nalan K,

It is always a pleasure to read about the experiences of our guests and so I thank you for posting your review on TripAdvisor! I am delighted that you enjoyed your recent stay with us and I hope we may be able to welcome you back again in the near future.

Best regards,
Lyle Lewis
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 6 Şubat 2014

tek eksik çocuk kulübünün oldukça yetersiz olmasıydı. Bunun dışında deniz ve canlılık mükemmel. Otel de genel anlamda iyi ve personel çok kibar ve ilgili. Özellikle Sunset Grill'i çok beğendik deniz ürünleri harikaydı.

  • Konaklama tarihi: Ocak 2014, seyahat türü: Ailecek
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Conrad Hotels & Resorts ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
7  Teşekkürler serpil d
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın