Elis K

Kaliteli ve güvenli konaklama için

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Yeniden konaklama şansı bulduğum bu otelde yeniden çok güzel bir misafirlik deneyimi yaşadım. Yaz bahçesinin açık olması akşamları daha uzak bir yere gitmeye gerek duymayacak kadar keyifliydi. Temiz, kaliteli ve her olanağa sahip bir yer. Havalimanına mesafeli olmasına rağmen, merkeze yakınlığı Almata’da yer alan alışveriş, iş merkezleri, yeme içme mekanlarına ve eğlence merkezlerine çok yakın. Tek başınıza güvenle kalabilir, iş toplantıları, şirket organizasyonları ya da arkadaşlarınızla görüşmelerinizi burada yapabilir, güzel yemekler yiyebilirsiniz. Akşam yaz bahçesinde müzik dinleme şansına da sahipsiniz. Otel Genel Müdürü Mehmet Bey’in liderliğinde hizmet veren tüm ekibe sonsuz teşekkürler. Tercih etmekten asla çekinmeyin.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Oda İpucu: Otopark, kapalı havuz, tenis kortu, kahvaltı, odalarda duş malzemeleri, ütü, odaya servis,...
Owner Maira Akar - InterContinental Almaty, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 9 Eyl 2024
Dear Guest,
Thank you very much for choosing our hotel and taking time to share your feedback with us. We are delighted to know that you enjoyed our facilities and had a wonderful stay. We hope that you will give us the opportunity to welcoming you back in our hotel. On behalf of entire InterContinental Almaty team I would like to thank you once again for your kind comments.
Best regards,

InterContinental Almaty, an IHG hotel noktasına 11.2 km mesafede
InterContinental Almaty, an IHG hotel noktasına 19.4 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
InterContinental Almaty, an IHG hotel noktasına 2.6 km mesafede
Almatı bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/640 yorum
7 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Intercontinental Otel'de beş kez konaklama imkanım oldu. Her seferinde ayrı bir deneyim ve memnuniyet yaşadım. Kazakistan'da olup Türk yemekleri arıyorsanız Bosphorus Restaurant'ı kesinlikle denemelisiniz. Güzel bir SPA deneyimi için gidebilirsiniz. Lobi, müşteri hizmetleri ve tüm otel çalışanları çok saygılı ve işlerinde deneyimli. Kışın kayak için gelmek isteyenler de burayı tercih edebilir. Haftasonu kahvaltı için iyi bir deneyim olacaktır. Yazın açık bahçesinde ve otel içerisinde kutlamalarınız için doğru bir tercih olacaktır.

Oda ipucu: Şehir merkezi ve kayak merkezlerine yakın olmakla birlikte, evinizde olan her şeyi bulabildiğiniz bir otel.
Konaklama tarihi: Mart 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler 3lisli
Guest Services / Front Office Maira Akar - InterContinental Almaty, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Nisan 2023

Sayın Misafirimiz,

InterContinental Almatı otelini tercih ettiğiniz için ve zaman ayırıp geribildirimde bulunduğunuz için çok teşekkür ederiz. Konaklamanızın iyi geçtiğini bilmek bizim için çok önemlidir. Otel hizmetleri ile ilgili yorumlarınız için minnetariz. Sizi otelimizde tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımla,
Maira AKAR
Odalar bölümü direktörü

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
29 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geçen sene Nisan ayında Almaata’ya geldiğimde de burada kalmıştım. O zaman da çok memnun olmuştum, bu sefer de aynı derecede memnun oldum. Otelin konumu çok güzel. Odaları da çok ferah. Hele personelin ilgisi girişteki güvenlik görevlilerinden başlıyor. Vaktiniz olduğunda hemen otelin karşısındaki parkta yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin.

Konaklama tarihi: Mart 2019
3  Teşekkürler musayildiz
Guest Relations Manager intercontinenta... a - InterContinental Almaty, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Nisan 2019

Dear Guest,

Thank you for taking out your precious time and writing a review of our hotel on Tripadvisor.
We are happy to know that you have enjoyed your stay with us.
Also we would like to thank you for recommending us.

Looking forward to welcome you back again.

15 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herşey çok güzeldi çok memnun kaldım özellikle restaurant taki kahvaltı kahvaltı da 8 çeşit bal vardı ve tatları harikaydı özellikle beyaz bal 🍯 mutlaka deneyin . Personel cok güleryüzlü. Odalarda cok temiz ve güzeldi.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
2  Teşekkürler nurk525
Guest Relations Manager intercontinenta... a - InterContinental Almaty, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Aralık 2018

Dear Guest,
Thank you for taking out your precious time and writing a great review of our hotel.
I sincerely appreciate your feedback. We are so happy to see you touched on all the points we pride ourselves on.
We hope you will be back soon and give us the opportunity to provide you with the great service again.

28 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir iş oteli olarak, konaklama açısından temel ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz güzel bir otel. Rusça konşulsa da, arada Türkçe bilenler de çıkıyor. Kahvaltısı gayet başarılı, hem Türk kültürüne, hem Kazak kültürüne uyuyor, continental kahvaltı için de çeşit bol. Çalışanlar güleryüzlü, yardımcı olmaya çalışıyorlar, ingilizce seviyeleri de gayet iyi. Parmak basmak istediğim noktalardan birisi, bağlantı gayet iyiydi. Hiç kopmadı ve hızı gayet yeterliydi. Pizza ve diğer yemekler konusunda da başarılılar. Oda basık değil, büyük denilebilir ve temizlik gayet iyi.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
Teşekkürler Edenknight
Guest Relations Manager intercontinenta... a - InterContinental Almaty, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ekim 2018

7 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Havayolu sirketinde calistigim icin cok fazla otelde kaliyorum.Ancak gerek personeli gerek odalarin temizligi ile otel 5 yildizi hak ediyor.Saunasi , hamami mukemmel.Oda temizligi 10 numara.Bazi personel Turkce biliyor ve hepsi cok guler yuzlu.Tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
Teşekkürler 547duygu_
Guest Relations Manager intercontinenta... a - InterContinental Almaty, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ekim 2018

Dear Guest,

I was very happy to read such a delightful review of your stay in InterContinental Almaty hotel. Thank you for sharing your experience here on TripAdvisor.

It was indeed pleasing to read your description of our hotel and to know that we have exceeded your expectations.
Thank you once again and I hope to have the opportunity of welcoming you back on your next stay.

Hotel Management