Sosyal medyadan görüp beğendiğim otelden ısrarla defalarca aranınca gitmeye karar verdim. Beni arayıp duran turizm şirketi görevlisi Elif hanım otelin %60 kapasitede olacağını söyledi. Ama otel cumartesi akşamı hınca hınç doldu. Ayrıca Elif hanım sabah kahvaltısının saat 12.00a kadar süreceğini akşam yemeğinin de 17.00 da başlayacağını söyledi. Alakası yok. Kahvaltı 11.00da bitiyor. Akşam yemeği de 18.00da başlıyor. Bize denilen çocuk klüplerinden sadece 1 tanesi açıktı. O da kalabalıktan 20 dakika da bir kullanılabiliyor. Bu sebepler yüzünden 4 gecelik olan tatilimizi 2 gece 3 gün olarak yapıp çıktık. 4 gecelik parası ödediğimiz için sonra aynı şartlarda 2 gece daha kalmak için işletme müdüründen teminat aldık. İyi tarafları odaya erkenden aldılar. Oda çok güzeldi. Aile odası beklemiyorduk ama aile odası vermişler. Personel ilgilenmeye çalışıyor ama o kalabalıkta ne kadar işgilenebilirlerse artık. Size tavsiyem kesinlikle haftsonu gitmeyin. Ben kısmet olursa bir dahaki gidişimi haftaiçi yapacam. Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark