muka
Ankara, Türkiye

Lobi kokusu

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 18 May 2019mobil cihaz aracılığıyla
Genel anlamda ortalama bir otel. Çalışanlar ilgili, adını bir aşiretten alan otelimizin girişindeki kurumsal koku denemesi astım alerji gibi hastalıklar için çok tehlikeli. Yoğun bir ‘varoş kız’ tipi açık parfüm kokusu genzinize yapışacak kadar ağır. Otopark olayı muadillerine göre iyi. Arka tarafındaki boş araziye yayla gibi yayılabiliyorsunuz
Konaklama tarihi: Mayıs 2019
Dosco Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Dosco Hotel noktasına 11.5 km mesafede
Dosco Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Dosco Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Van bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/22 yorum
10 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

Doğu seyahatimde Van'da kalmam gerektiği için Tripadvisor sayesinde Dosco Otel'i buldum. Otel muhtemelen bir binadan çevrilme, çünkü yatak başlarında elektrik prizi yok, ışıkların anahtarı duvarda, otel standartları yok yani.

Soğuk bir akşam idi, klima da kalorifer de çalışmıyor maalesef biraz üşüttüm. Odalar temiz ama banyo hafif kirli.

Uygun fiyatlı, kahvaltısı orta halli,rahat yatak, otoparkı mevcut. Çoğunlukla pazarlamacı müşterisi mevcut.

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
2  Teşekkürler adldolas
16 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otelin kahavltısı, odaların düzeni ve çalışanlar gayet güzeldi. Otelin tek sorunu yeriydi. Muhit olarak biraz kuytu olsa da kalmak için hem uygun hemde güzenli bir yerdir. Kalacak olanlara tavsiye eidyorum.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler nihan e
12 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten sahibinden personeline kadar herkes çok ilgili ve yardımsever.Van’da başka otel aramanıza gerek Yok.Aileniz ile Gelip Gönül rahatlığıyla kalabileceğiz bence tek otel Dosco otel.Her ay gelir ve bu otelde konaklarım.Dosco personeline ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler sezgin_997
21 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

19-21 Mayis tarihleri arasinda arkadasimla beraber misafir oldugumuz Hotel Dosco'da, odaya girdigimiz anda temiz ve duzenli bir otel odasi konsepti bizi karsiladi. Her gun temizlenen odalari, calisanlarinin guleryuzlu olusu, kahvaltilarinin cesitliligi ve ayrica otelde kalmayan iki arkadasimizin da bizimle beraber kahvalti yapmalarinda ek ucret talep etmemeleri, bizi bir daha Van'a yolumuz duserse bu oteli tercih etmemizde cok gecerli bir sebep olacaktir. Tesekkurler Dosco Hotel.

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
1  Teşekkürler Getaway711233
9 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı

Mayıs 2015'de Van'a yaptığım bir yolculukta 1 gece Hotel Dosco'da kaldım. Henüz yeni açılmış herşey yeni idi, yataklar klasik 90cm yerine 120 cm yani genişti, oldukça da rahattı, otel mefruşatı çok kaliteli idi. Konumu ise oldukça merkezi. Ama en güzeli sabah kahvaltısı 7,00 de başladığı halde bizim için restorantı 6,30 da açıp bize kahvaltı hazırlamaları idi, Van kahvaltısını bilirsiniz en az kırk çeşittir, bizim için fedakarlık yapan otel personeli inanıyorum ki her turist için yapardı bu hizmeti.

Konaklama tarihi: Mayıs 2015
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti