“İlgi Alaka Sıfır”
Roka balik yorumu

Roka balik
31 / 544. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Yorum Zamanı: 17 Kasım 2022

Önünden geçerken Trabzona gelmişken balık ekmek yiyelim dedik. Ama balık ekmek söylediğimiz için sanırım yüzümüze bile bakmadılar 150₺ ödedik bütün masalara ikram ve çay giderken bize sorulmadı bile. Kesinlikle GİR-ME-YİN !!!

Ziyaret tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler TolgaArslan621

5-9/21 yorum

Yorum Zamanı: 12 Aralık 2019

Merkezde gayet nezih bir ortama mevsimine göre tercih ettiğiniz taze balığınızı gayet lezzetli ve güzel bir sunumla yiyebileceğiniz, ikramı bol, temiz ve güzel bir balıkçı

Ziyaret tarihi: Aralık 2019
    • Yemek
Teşekkürler 456ay_eg_lh
Yorum Zamanı: 16 Kasım 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel balık-mükemmel sunum. İyili kere ekleyeceğiniz bir mekan. Sunum-servis mükemmel. Çalışanlar bizden. Sizi sevdik. Yüne gelcez 😊

Ziyaret tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler ismails78
Yorum Zamanı: 20 Mart 2019

Trabzon merkezde balık yemek isteyenler için temiz nezih mekanlardan bir tanesidir. balığın yanında patates, kaygana gibi ek yöresel yiyecekleri de bulunmaktadır.

Ziyaret tarihi: Mart 2019
    • Yemek
Teşekkürler Didem A
Yorum Zamanı: 12 Kasım 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Ilk defa Trabzon'a geldim dedim bir balık yiyelim lezzetli olur balıkları mezgitinde mevsimi bir mezgit söyleyelim dedim. Ne tadı var ne tuzu var eminönünde balık ekmek yerken daha çok zevk alırsınız. Birde 1.5 porsiyon balık salataya 65 TL para odedik mubarek bana Denize nazır mekan sanki kesinlikle tavsiye etmem Trabzonda balık yemeyin gidin cemil ustaya köfte yiyin daha çok zevk alırsınız.

Ziyaret tarihi: Kasım 2018
1  Teşekkürler oguzhandincsoy

Roka balik işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Roka balik - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!