Mehmet Kara
Mersin, Türkiye

Rahat, Temiz, Konforlu

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Mar 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otel Ortahisar gibi merkezi bir konumda. Odaları geniş ve yeni. Temizlikle ilgili bir problemle karşılaşmadım. Kahvaltı ramazan olması nedeni ile sahurda odaya getirildi. Gayet doyurucu, lezzetli ve özenli hazırlanmıştı. Sorduğum sorulara çalışanların verdiği karşılıklar olumlu ve yardımseverdi. Yastık kalitesini bir tık iyileştirdiklerinde sorun kalmayacaktır.
Konaklama tarihi: Mart 2024
Panagia Premier Trabzon noktasına 4.1 km mesafede
Food and drinks
Panagia Premier Trabzon noktasına 8.0 km mesafede
Panagia Premier Trabzon noktasına 3.7 km mesafede
Trabzon bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/97 yorum
18 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Trabzon'da daha önce başka otellerde de kaldım .hatta dünyada bir çok otelde kaldım.vale arkadslardan reception görevlisine mutfak şefinden Hk personeline garsonundan karşılamada ki hostesine kadar çok teşekkür ediyorum.ulkemde hizmet sektöründe size rol yapmayan gerçekten samimi ve içtenlikle kendimi otelde misafir gibi hissettiğim duygusunu bana yasattirdilar.yardinci olmak için koşturan nö.mudur Muhammet bey.fatma chef le tanışma fırsatım oldu.ama diğer departman müdürleride eminim onlar gibidir.birde bu arkadaşları seçen üst yönetime teşekkürler.odalar restorant lobby zaten mükemmel.ama bence en önemlisi çalışanların güzelliği.otel güzel calisanlar asik süratli ve ilgisiz olunca otelin güzelliği.banyoda sınırsız buklet malzemede olsa hicbirseyin kıymeti yok.supersiniz tekrar tşkler 🙏🙏🙏♥️

Oda ipucu: Ben evimde gibiydim .düşünmeden bu otele gelin.pisman olmazsınız kesinlikle standartların üstünde.💯💯💯⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Konaklama tarihi: Şubat 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler önder k
9 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel işletmecilik, özenli personel, her şeyi ile çok güzel bir mekan konsept odalar temiz. Özellikle mutfağı kahvaltısı mükemmel bir Trabzon Lu olarak kuymak yemeğe buraya gelmekten çekinmem tebrik ediyorum. Sahil manzarası ancak yalıtımı ile ses izalasyonu asla rahatsız etmiyor

Oda ipucu: Dörtdörtlük herşey var
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler Celalettin K
16 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Panagia otelin garsonları kadar kaba müşteriyle nasıl konuşulacağını nasıl karşılanacağını bilmeyen bir yer arıyorsanız işte tam oradasınız sanki mahalle arasında lokantada karşılanıyorsunuz öyle davranıyorlar size. Canınız sıkılsın moralinizi birileri bozsun istiyorsanız bunu oradaki garsonlardan başka hiç bir yer yapamaz.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Yasemin G
3 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş Seyahatlerimde İlk Açıldığından Beri Uzun Zaman Tercih Ediyordum Biraz Kızdığım İçin Uzun Zamandır Konaklamamıştım Dün Konakladım Tebrik Ederim Evet FAZLA Mükemmel Bir Otel Olmuş Yeniden Restore Edilmiş Eskidende Güzeldi Ama Şimdi Odalar Restorant Temizlik Kahvaltıda Çeşitlilik Çok İyi Olmuş İlgi Alakada Çok İyi Mutlaka Konaklamalısınız Eviniz Rahatlığında Bir Otel

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler sadayufuk
16 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Süit dendiğine bakmayın ev gibi düşünülmüş bir konsept.... bir evde ne varsa her şey var ...çıktığımızın uzun seyahatin tüm çamaşırlarını burada yıkayıp ütüledim.... herşey pırıl pırıl ve tertemizdi... çocuklu aileler için 2 oda bir mutfak bir banyo olarak dizayn edilmiş... her oda da tv iyi düşünülmüş... kahvaltı gayet güzel ve tatmin edici...tek negatif yönü çok çok fazla Arap turistin olmasıydı ama bu Trabzonun genel sorunu olduğu için otelin bireysel sıkıntısı değil diye düşünülebilir...

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
2  Teşekkürler tubikka