“Cemil Usta’nın tadı değil de adı var”
Cemilusta yorumu

Cemilusta
9 / 547. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 19 Aralık 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Trabzon’da Akçaabat Köftesi önerin dediğimde ilk bu mekanı söylemişlerdi. Ben Trabzon’a gelen birine buranın köftesini asla önermem. Çok daha güzel yapan çok sayıda mekan varken burası için “tadı değil de adı var” diyebilirim. Lokasyonu çok iyi ona tek kelime edemem. Ekmeği bol az pişkin köfteydi. Sanırım Akçaabat’taki asıl mekanmış. Dener miyim? bu tecrübeden sonra hayır.

Ziyaret tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler Asli D
  • Diğer diller

2-6/395 yorum

Yorum Zamanı: 15 Ağustos 2023

Akçaabat’taki Cemil Usta’ya daha önce de Trabzon’a gelişlerimde köfte yemek için gitmiştim. Yine köfte yiyelim dedik. Mekan 10 numara. Yoğunluğa göre servis hızı güzel. Lezzet bir tık zayıflamış gibi geldi ama yine de güzel. Ama fiyatlar her yerde olduğu gibi burada da üzüyor. Yemekten önce getirdiğiniz o fındıklı baklava mıdır nedir bunu bu kadar güzel ve hep aynı tatta yapmayı nasıl beceriyorsunuz kardeşim 😁

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
    • Atmosfer
    • Yemek
1  Teşekkürler Emre H
Yorum Zamanı: 17 Temmuz 2023

Daha önce gittiğim Cemil Ustadaki köftenin lezzeti yok. Fiyatı da aksine çok yüksek. Gidin salaş bir yerde köfte yiyin bin kat daha iyi ve ucuz. Gerçi Trabzon geneli Araplara hitap ediyor ama. Neyise

Ziyaret tarihi: Mayıs 2023
    • Yemek
1  Teşekkürler Ümit Yaşar Gürc... g
Yorum Zamanı: 29 Haziran 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Trabzobda yöresel yemek için tercih ettk... Kaygana kuymak lahana dolması başı çorbası ve akçaabat köftecisi yedık 3 kişi tıkabasa doyduk... Hepsının tadına baktık ve tadlarından memnunkaldık.. Çok kalabalık bir yer .. Ama ürünler hızlı ve sıcak geldi..

Ziyaret tarihi: Haziran 2023
1  Teşekkürler ubaltuntas
Yorum Zamanı: 17 Nisan 2023

Selamlar 10 gündür trabzondayiz tripadvisorda ilk 10 da hangi restorantlar var ise hepsinde iftar yaptık.
Bu kadar insana aynı anda servis yapıp
Çorbası dan ana yemeğine kadar hepsinin vakitli gelmesi mükemmel. Suanki tecrübeme göre Trabzon'da en profesyonel hizmet. Paramızın karşılığını aldığımıza inanıyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim. Tesekkurler

Ziyaret tarihi: Nisan 2023
1  Teşekkürler birolozdemire

Cemilusta işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Cemilusta - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!