Akşam geç saatte gitmemize rağmen mükemmel bakık yedik. Tercihlerimiz Mezgit Buğulama, Mezgit Kızartma ve Kaşarlı Levrek Buğulama oldu. Nefis bakır kaplarda yapılan sunumda lezzet doruktaydı. Herşeyden önce balık çok tazeydi. Fatih bey işletmenin sahibi az kaşar bol domatesli levrek buğulamaya bizzat ilgilendi. Piyaz da çok başarılıydı. Ayrıca finali çifte kavrulmuş fındık kullanarak yapılan özel baklava ile gerçekleştirdik. Dürüstlüğün, temizliğin ve kalitenin dorukta olduğu bu restrana tekrar gideceğiz. Eve dönüşte taksimizi hemen çağırdılar. Bize tereyağı ve yöresel ürün alışverişimizde de yardımcı olacaklar. 1903'den kalan taş binasında Trabzon Meydanında hizmet veren Cemil Ustaya gitmeye değer.
Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.