“Çok kötü”

İstanbul Kır Pidesi
169 / 547. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 8 Ekim 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Sakın ama sakın gitmeyin. Hem çok kötü yemekler hemde servis kalitesi kötü. Pideler iyi pişmemiş hamur gibi. Tam bir rezalet.

Ziyaret tarihi: Ekim 2021
1  Teşekkürler 919yusufb

2-6/13 yorum

Yorum Zamanı: 2 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Harika kır pideleri olan bir yer, öğrenciyim trabzonda yaşamıyorum fakat fiyatları çok uygun her gittiğimde en az 3 4 tane kır pidesi yiyorum bunun yanında yemekleri de harika, 3 ya da 4 katlıydı sanırsam çalışanlar çok canayakın ve saygılı Trabzona gelince uğramadan geçmeyin derim :)

Ziyaret tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler eoykuay
Yorum Zamanı: 21 Ağustos 2019

21.08.2019 bugün kır pidesi yedim.. PİŞMEMİŞ( çiğ) bir pide getirildi.. Öğle arası idi yoğunluk pek olmamasına karşın başka masalara gelen servislerde de aynı şekilde idi .. fiyatı uygun diye bu şekilde yapmanızdan ziyade fiyatı artırıp kaliteyi de arttırmanızı öneririm..

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
    • Yemek
1  Teşekkürler fondip
Yorum Zamanı: 9 Mayıs 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Kuymak yemek icin mekan arıyorduk yine bu uygulamadan bulduk ve gayet memnun olduk.1 tabe istedik 2 kişiye fazlasıyla yetti.Fiyati da 12 tl idi ve gayet makuldu.Servis hızlı denilebilir.Uzun sokakta merkezde olması da büyük avantaj.sonuc olarak kuymak yemek isteyen hiç düşünmeden gitsin derim.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2019
1  Teşekkürler M5187WTburak_
Yorum Zamanı: 7 Kasım 2018

Eşimle birlikte ilk defa gittik. İkinci katta oturduk. Kuymak ve kavurmalı pide sipariş ettik. İkisi de güzeldi. Kuymak biraz ağır geldi. Alışık olmadığımız için olabilir. Servis yapan çocuklar genç ve tecrübesiz. Eğitime ihtiysçları var. Genel olarak tavsiye ediyorum. Temiz ve ürünler lezzetli.

Ziyaret tarihi: Ekim 2018
    • Yemek
Teşekkürler Ertuğrul H

İstanbul Kır Pidesi işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Trabzon, Ortahisar
Trabzon, Ortahisar

İstanbul Kır Pidesi - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!