“Pidesi güzel”

İstanbul Kır Pidesi
170 / 544. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 7 Kasım 2018

Eşimle birlikte ilk defa gittik. İkinci katta oturduk. Kuymak ve kavurmalı pide sipariş ettik. İkisi de güzeldi. Kuymak biraz ağır geldi. Alışık olmadığımız için olabilir. Servis yapan çocuklar genç ve tecrübesiz. Eğitime ihtiysçları var. Genel olarak tavsiye ediyorum. Temiz ve ürünler lezzetli.

Ziyaret tarihi: Ekim 2018
Teşekkürler Ertuğrul H

6-10/13 yorum

Yorum Zamanı: 17 Temmuz 2018 mobil cihaz aracılığıyla

yemekleri lezzetli ama hizmet sifir evlere servis ucrete tabii calisanlar kafalarindan fiyat uyguluyor.Surekli ugradigim ve yedigim biyer ama eve servis isteyince hergun fiyatlar artiyor. 10 15 20 bu kadar kalitesiz bir calisma var mudur baslarinda yok yetkili hergun degisiyor fiyatlar hergun degisiyor her aradigimda farkli biriyle muhattap oluyorum ve calisanlarin egolari tavan yapmis (aysel ) adinda bir calisan var resmen telefondan ustume atlicak sandim bu kadar kaliteli bir yerde bu kadar kalitesiz insanlarin calismasini hic dogru bulmuyorum. Benim fikrim ya sistemi duzeltin ya elemanlari ...

Ziyaret tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler Hülya B
Yorum Zamanı: 19 Haziran 2017

Şehrin merkezinde.. Trabzon müzesine de yakın. Uzun sokakda... Bütçenizi zorlamadan temiz pide ve lah macun...

Ziyaret tarihi: Şubat 2017
1  Teşekkürler AOrhun S
Yorum Zamanı: 31 Ocak 2017

Burda çorba ve lahmacun yedim. Çorbası normaldi fakat lahmacunda o lezzeti bulamadım. Genelde öğrencilerin uğradığı bir mekanmış.

Ziyaret tarihi: Aralık 2016
1  Teşekkürler girlofroads
Yorum Zamanı: 4 Nisan 2016

Üniversite öğrencisiyken ucuza karın doyurma yöntemi olan kırpidesinin hakkını veriyor. kırpidesi başarılı, fiyatları tabiki uygun.

Ziyaret tarihi: Ekim 2015
2  Teşekkürler yasasinyemekyemek

İstanbul Kır Pidesi işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Trabzon, Ortahisar
Trabzon, Ortahisar

İstanbul Kır Pidesi - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!