Hakan A

Güzel ama Daha İyi olmalı...

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 7 Mar 2022
Şubat 2022’de bir organizasyona katılmak için bir gece kaldım. Dört yıldızlı olmasına rağmen, beklentilerimin altında kaldı. Odalar oldukça eski, ayrıca banyo da kötü. Geniş bir banyosu olmasına rağmen, hiç kullanışlı değil. Sanırım önceden küvet varmış ve küveti kaldırmışlar. Bunu da kötü bir işçilikle yapmışlar. Yatak ve mobilyalar eskimiş. Rahat değil. Buzdolabını, gardrop içine yerleştirmişler. Kıyafetlerinizi asmanız bu yüzden biraz sıkıntılı. Dikiş kiti, ayakkabı çekeceği, ayakkabı cilası, kulak temizleme çubuğu gibi ihtiyaç duyacağınız malzemeler yok. İki veya üç yıldızlı otellerde bile bu tür şeyler bulabiliyorsunuz. Çalışanları iyi insanlar, konumu iyi, kaldığım odada çift cam vardı ve dışarıdan ses gelmedi. Bunlar da iyi yanları… İyi yanları olmasına rağmen, olumsuz yanları daha fazla… Bu yüzden fiyat ve performans olarak ben pozitif değilim.
Konaklama tarihi: Şubat 2022
Usta Park Hotel noktasına 4.0 km mesafede
Usta Park Hotel noktasına 3.8 km mesafede
  • Mercure
Usta Park Hotel noktasına 8.0 km mesafede
Trabzon bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/97 yorum
6 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eski ama içi eskimemiş hikayesi olan güzel ruhu olan bir otel..yeri muhteşem odaları temiz ve güzel Covit içinde tüm ayrıntılar düşünülmüş ..10 yıl öncede kalmıştık çok mutlu hatırlıyorum .. ama bu hastalık sürecinde bir çok güzel tesis kapandı ya da çok yıprandı.. ama usta park gayet temiz güzel duruyor yerli yerinde ...

Konaklama tarihi: Ekim 2020
8  Teşekkürler maviada48
18 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Trabzon merkezde meydana yakın kalmak isterseniz bu oteli tercih edebilirsiniz. Her yere yuruyus mesafesi yakin. Odalar temiz. Yemekler muhteşem ve leziz. Personel ilgili. Gecelik 2 kişilik oda 400 tl civarında.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
1  Teşekkürler orhi72
24 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel Trabzon meydanına bitişik, çok merkezi yerde. Merkeze yakın heryere yürüme mesafesi, meydana gelen dolmuşlar önünden geçiyor. Belki 70 yıldan eski bir otel, odalar küçük ama yeterli. Eski olmasına rağmen çok temiz, çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Kahvaltı standart be basit. Trabzondasın insan kahvaltıda paket tereyağı yerine şöyle bir Trabzon tereyağı, 3. Sınıf süzme bal yerine yayalardan gelen Petek balı arıyor doğrusu. Yöresel hiçbir lezzet yok, kahvaltı yemek harici dinleyebileceğim bir cafe bar vs yok. Havuzu yok. Hamam sauna ve masaj temiz güzel. 4 yıldız olarak görünmesine rağmen bence en fazla 3 yıldız olur.

Konaklama tarihi: Aralık 2018
2  Teşekkürler ozguryumak
7 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel çalışanlarının ilgisiyle alakalı bir problemimiz olmadı ama otel çok merkezi olduğu için ve arabamız olduğu için çok sıkıntı çektik. Aşırı trafik vardı otele ulaşmak için trafikte çok bekledik ve doğru düzgün bir park yeri yok. 5 tane arabalık yeri var arka arkaya diziyorlar çıkmak istesen istediğin zaman çıkamıyorsun. Bir de kahvaltısı açık büfe çok kötüydü her şeyin üzerinde sinekler geziyordu. Kahvaltı personeli ilgisizdi.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
2  Teşekkürler eerciyas
12 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merkezde olması dışında ve restoran katının eşsiz manzarası dışında oldukça vasat bir otel.. Trabzonda son dönemde arap turist akını nedeniyle 70 liralık otellere 150 lira verir olduk burası da o tarz yerlerden biri.. Çalışanlar gayet relax kahvaltı 6 da çıkıyor denilsede 6.15 te gitmeme rağmen restorana 15 dk sonra gelin deniliyor.. Uçağa yetişmek için mecbur çıkış yapıyorum resepsiyona söylüyorum durumu onlarda relax olabilir diyerek cevap veriyor rahat yani.. Odaları idare eder araç geçişi olan tarafa ve 2. 3. Kat olarak kalıyorsaniz gürültüye hazırlıklı olun.. Sabaha karşı 4 te kavgaya uyanmak gibi mesela.. Her açıdan fiyatını haketmeyen bir otel..

Konaklama tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler Cdsdesti