Bulent76
Malmö

Sehir merkezinde

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 8 Eyl 2016mobil cihaz aracılığıyla
Bir gece konakladigim otelden memnun kaldim. Odalar biraz kücük ama temiz.
En üst katinda restoran var. Manzarali.
Kahvaltisida iyidi. Sehir merkezinde.
Daha lüks pesindeyseniz baska otele gitmenizi tavsiye ederim. 1-2 gece kesinlikle kalinir. Konun olarak cok iyi.
Konaklama tarihi: Eylül 2016
    Horon Hotel noktasına 8.1 km mesafede
    Horon Hotel noktasına 0.1 km mesafede
    • Mercure
    Horon Hotel noktasına 8.1 km mesafede
    Trabzon bölgesindeki diğer otellere bakın
    7-12/78 yorum
    13 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Meydanın bir alt sokağında herşey ayağınızin altında. Bir arka sokakta olması meydanın gürültüsünü duymama açısından da avantajlı. Odalar çok büyük değil ama yeterli ve temiz. Hazır çay, kahve ve su odada ikram. Kahvaltı salonu deniz manzaralı, kahvaltı çeşit olarak yeterli. Ancak Arapların da çok tercih ettiği bir otel, bu nedenle aynı kattaysaniz gürültülü. Ama özellikle Trabzon'da onlardan kaçış yok.

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
    1  Teşekkürler aysca
    8 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Lokasyon merkezi tadilat vardı bitince daha elit olacak klasik temiz bir otel karşısında park var ve yemek yerleri 1 dakika uzakta Trabzon ışte ama cam açık olursa patırtı oluyor arka tarafı kahve ve dolmuş parkı oda temiz lobby güleryüzlü 120 lira verdim gecelik

Konaklama tarihi: Haziran 2016
    2  Teşekkürler Kerem Z
    7 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehrin merkezinde, tertemiz,küçük ama kullanışlı odası ile ve de güleryüzlü çalışanları ile çok memnun kaldık. Otelden çıkınca arka sokak meydan, yemek ve gezinti için ideal. Fiyatı da oldukça uygun , kaçırmayın derim. Araç otoparkı da var o da sıkıntı değil.

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
    1  Teşekkürler TC Arzu K
    7 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok temiz ve tam Trabzon'un merkezinde. Ana yollara yakın, çarşı ulaşım kolay ve özel kapalı otopark mevcut.
    Personel güleryüzlü ve çok yardım sever. Odalar ve koridor biraz sigara kokuyor. Odamız küçük ama yeterliydi: duş, yatak ve genel malzemeler kaliteli. Denize bakan cephe gayet sessiz.
    Kahvaltı, son katta ve manzaralı, yeterliydi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
    1  Teşekkürler tastamam
    11 Nisan 2016 tarihinde yorum yapıldı

Hafta sonu tatili için bu hoteli tercih ettik. Son derece temiz ve çok merkezi bir otel.
    Çalışanlar çok ilgili özellikle Burhan Bey ve Köksal Bey ' e çok teşekkür ederim çok yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim. Hiçbir sorun aksilik yaşamadık bir daha geldiğimde kesinlikle kalacağım bir yerdir.

Konaklama tarihi: Nisan 2016
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti