“güzel bir deneyimdi”

Leefor Cafe & Patisserie
7 / 547. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Tanım: Doğa ile iç içe eşsiz manzaralı kafemizde enfes lezzetlerin ve özel içeceklerin tadını çıkarırken, misafirlerimiz diledikleri zaman WPS Starbucks lezzetlerini de kolaylıkla deneyimleyebilirler.
Yorum Zamanı: 24 Ekim 2024

temiz ve nezih bir ortamdı bizimle ilgilenen Erdal bey çok güler yüzlü ve samimiydi deniz ve doğa manzaralı herkese tavsiye ederim

Ziyaret tarihi: Ekim 2024
Teşekkürler merve k
Diğer First Joy Hotel - Leefor Cafe & Patisserie, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Ekim 2024

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz Merve Hanım. Sizleri tekrar ağırlamayı çok isteriz.

• Diğer diller

4-8/26 yorum

Yorum Zamanı: 22 Eylül 2024

Arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebilmek için mükemmel bir mekan. Çalışanların samimiyeti ve ilgisiyle birlikte sessiz, sakin ve manzarasıyla harika bir deneyim.

Ziyaret tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Sevgi Ç
Diğer First Joy Hotel - Leefor Cafe & Patisserie, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Eylül 2024

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz Sevgi Hanım. Sizleri tekrar ağırlamayı çok isteriz.

Yorum Zamanı: 18 Eylül 2024

Sipariş vermiş olduğum yemek ve lezzeti çok güzeldi, restoran bölümünde çalışan kerem kardeşime de ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Ziyaret tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Ahmet K
Diğer First Joy Hotel - Leefor Cafe & Patisserie, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Eylül 2024

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz Ahmet Bey. Sizleri tekrar ağırlamayı çok isteriz.

Yorum Zamanı: 18 Mayıs 2024

Çok güzel yemekleri var gitmenizi tavsiye ederim. Bir tek kahvaltı servisinin olması biraz kötü olmuş. Ama 5 yıldız verdim.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Atakan Ö
Diğer First Joy Hotel - Leefor Cafe & Patisserie, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Mayıs 2024

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz Atakan Bey. Sizleri tekrar ağırlamayı çok isteriz.

Yorum Zamanı: 17 Mayıs 2024

Çok beğendik. Sakin nezih bir yer. Memnun kaldık. Tatlısı, kahvesi, yemeği son derece başarılı. Manzara da süper 👍🏼

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Cemrenur D

Memnun kaldığınız için çok mutlu olduk Cemre Hanım. Sizleri tekrar ağırlamayı çok isteriz. Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Leefor Cafe & Patisserie işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Leefor Cafe & Patisserie - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!