“Balık Çorbası Ve Hsmsi Tava Çok Güzeldi”

Balıklama Balık Lokantası
31 / 544. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Mutfaklar: Deniz Mahsülleri
Yorum Zamanı: 1 Ekim 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Trabzonda Meydan Parka yakın Balıkları Lezzetli Fiyatı uygun Çeşitli Balıkların Piştiği Balık Çorbasının Harika Oldu Salsş Bir Mekan Tabaklarıda Boldu Kesinlikle Tavsiye ederim

Ziyaret tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler 917sedatd
  • Diğer diller

1-5/35 yorum

Yorum Zamanı: 3 Eylül 2022

Adana'dan ziyaret icin Trabzona geldik. Birseyler yiyelim dedik.Bu mekana gittiğinizde çok dikkat edin. 4 kisilik levrek izgara yedik ve 4 icecek ictik menude fiyati 1 kisilik 130 tl yaziyorken hesap odemeye geldigimizde 800 tl hesap cikardilar. Neden diye sordugumuzda baliklarin gramaji fazlaydi dediler. O zaman menuye gramaj usulu fiyat yazin dedik. Gercekten kendi ulkemizde turistlere yaptiklari kazık muamaleyi kendi vatandasina da yapiyor esnaf.. Trabzon esnafi maalesef sinifta kalmistir. Allaha havale ediyorum bu tip esnaflari.

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
2  Teşekkürler 107ibrahimy
Yorum Zamanı: 5 Nisan 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir balik corbasi .taze balik güzel hizmet .hersey çok lezzetli fiyat uygun trabzon gidince mutlaka uğrayın balik çorbasını mutlaka için

Ziyaret tarihi: Nisan 2022
Teşekkürler Caner S
Yorum Zamanı: 18 Ağustos 2021

Uygun fiyatlı küçük bir mekan,
Meydanda sayılır, biraz park yeri sorunu olabilir,
Yemekler ;
Çorbası gayet güzel,içilir, memnun da kalınır...
Balıklar ortalama, fena değil (tava-plate de piştiği için), köz ızgara da olsa daha güzel de olabilirmiş,
Fiyat performans açısından balık yemek için gidilebilecek bi mekan

Ziyaret tarihi: Nisan 2021
    • Yemek
Teşekkürler martinmystere34
Yorum Zamanı: 13 Ekim 2020

balık çorbası ve istavrit tava gayet lezzetliydi. mezgit tava ise biraz fazla yağını çekmişti. fiyatalar ortalama seviyede.

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
2  Teşekkürler ozgurr2002

Balıklama Balık Lokantası işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Trabzon, Ortahisar

Balıklama Balık Lokantası - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Balıklama Balık Lokantası aslen Yellow.com.tr tarafından sağlanan detaylar