trabzon meydan akçay döner .Döner deyince çoğu kişi için akan sular duruyor. Ancak herkesin döner tercihi de farklı. Yağlı ya da yağsız; pilav üstü, dürüm ya da pide arası; yanında patatesle, ayranla ya da tek başına... Herkesin döner tercihi farklı olduğu için dönerini beğendiği adres de farklı oluyor. Sizin için trabzon meydan akçay döner en lezzetli dönerlerini derledik…Dönerini odun ateşinde pişiryor, Lavaş, domates ve biber turşusuyla servis edilen döneri telefonla ve internet üzerinden sipariş etmeniz de mümkün. marinesi hakkındaki yorum çok farklı odun ateşi olması et günlük dinlenmiş servis hijyen kalite lezzet sunum ön planda hersey harika işte adres bu denilecek kadar var trabzon merkez yakın wifi wc lavabo pos ödeme mevcut tavsiye ederim.yemek sonrası fırın sütlaç farklı bir lezzet ne şekerli ne koyu kıvam farklı tat farklı bir lezzet o fındık sanki yeni toplanmış kavrulmuş sütlaç üzerine servis edilmiş başarılı tşk ederim .inşallah kısa süre sonra sabah haşlama için geleceğiz tebrikler selam