“Döner lezzetli”

Akçay Lokantası
18 / 544. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 26 Eylül 2020

trabzon meydan akçay döner .Döner deyince çoğu kişi için akan sular duruyor. Ancak herkesin döner tercihi de farklı. Yağlı ya da yağsız; pilav üstü, dürüm ya da pide arası; yanında patatesle, ayranla ya da tek başına... Herkesin döner tercihi farklı olduğu için dönerini beğendiği adres de farklı oluyor. Sizin için trabzon meydan akçay döner en lezzetli dönerlerini derledik…Dönerini odun ateşinde pişiryor, Lavaş, domates ve biber turşusuyla servis edilen döneri telefonla ve internet üzerinden sipariş etmeniz de mümkün. marinesi hakkındaki yorum çok farklı odun ateşi olması et günlük dinlenmiş servis hijyen kalite lezzet sunum ön planda hersey harika işte adres bu denilecek kadar var trabzon merkez yakın wifi wc lavabo pos ödeme mevcut tavsiye ederim.yemek sonrası fırın sütlaç farklı bir lezzet ne şekerli ne koyu kıvam farklı tat farklı bir lezzet o fındık sanki yeni toplanmış kavrulmuş sütlaç üzerine servis edilmiş başarılı tşk ederim .inşallah kısa süre sonra sabah haşlama için geleceğiz tebrikler selam

Ziyaret tarihi: Eylül 2020
    • Yemek
1  Teşekkürler irfanb178

6-10/48 yorum

Yorum Zamanı: 19 Temmuz 2019

1 az çorba
3 porsiyon pilavlı 150gr döner
Ortaya domates salatalık söğüş(ikram edildi)
2 ayran
2 çay(ikram)

133TL

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler Mirhac D
Yorum Zamanı: 29 Ocak 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Eski düzen bir esnaf lokantası,salaş bir mekan lakin döner çok lezzetli,150 gr üstüne bir 100 gr daha yeniyor : ).
Trabzon a her yolumuz düştüğünde uğruyoruz,masa-sandalyeler-çalışanlar konusunda kalite yükselirse harika olur.

Ziyaret tarihi: Ocak 2019
Teşekkürler 14vedat
Yorum Zamanı: 16 Ocak 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Akçay Trabzon'un eski lokantalarından bir tanesi, köklü bir işletme. Yemeklerini çok bilmiyorum çünkü ben gittiğim zaman özellikle döner yerim. Fakat şöyle bir sorun var tadı her zaman birbirini tutmuyor bazen sıradan bir döner gibi geliyor

Ziyaret tarihi: Ocak 2019
Teşekkürler afsin522
Yorum Zamanı: 9 Kasım 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Tavsiye üzerine gittik, kötü diyemem ama anlatıldığı kadar da iyi değildi. Fazla tuzlu geldi döner bize.

Ziyaret tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler ABurak

Akçay Lokantası işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Akçay Lokantası - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Akçay Lokantası aslen Yellow.com.tr tarafından sağlanan detaylar