“Güzel ama abartacak kadar beğenmedim”

Tarihi Kalkanoğlu Pilavı
4 / 529. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 24 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Yüzyıllık mekan olmasına saygı duydum. Ama abartıldığı kadar lezzet bulamadım. Fakat denemelisiniz denemeyin demem. Bizim şansımıza değil ise oldukça tuzluydu ( et pilav) Fiyatlar normal. Sanırım kalabalık olmasın diye çay yok fakat olsa iyi olur. Bence güzel bir yoğurta menüye eklenmeli ( belki de vardı emin değilim)

2  Teşekkürler ykeremt
  • Diğer diller

120-124/406 yorum

Yorum Zamanı: 24 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Lezzetliydi. Ancak Abartıldığı kadar mükemmel farklı bir tat göremedim. Ortam mekan çok hoştu. samimiyet hizmet de çok güzeldi. Memnun kaldık. Teşekkür ederiz.

Teşekkürler mutlubyz
Yorum Zamanı: 22 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Pilavı ve kavurması bence muhteşem. 150 yıllıkrestorant zaten mutlaka gidin :) ayrıca duygusal olarak seviyorum çünkü dedem ve babamda aynı yerde kendi gençliklerinde yemek yemişler ve gurbet hikayelerinde lezzetinden hep bahsediyordu. Mekanın molozda olması ve salaşlığı sizi şaşırtmasın tarihi olduğu için, hafif salaş ama çok leziz. Çalışanların çoğu sahibi ve çok iyi insanlar. Trabzon’a turistik gezi yapanlara gönül rahatlığı ile öneririm. Araç parketmekle ilgili sıkıntılar yapabilirsiniz. Fiyatlar ise makul.

Teşekkürler Masiiii
Yorum Zamanı: 21 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Trabzon'da çok acıkınca araştırıp bulduğum, uğruna 1,5km yürüdüğüm hayal kırıklığı. Bir kere servis yapan elemanlar suratsızlıkta çığır açmışlar. Hiç bilmediğin bir mekanda servisin nasıl yapılacağını sormak yanlış gibi davrandılar. Hoşaf sordum yok, kurufasulye sordum yok e güzel kardeşim sen neden ordasın diyemedim :( pilav hayli yağlı ama güzel, kavurma yağlı ama iyi pişmiş. Ama pilav ve kavurmadan daha yağlı bir hesap geldi. Bence ekstra bir özelliği yok. Boşuna gidilmemeli.

1  Teşekkürler 526kenan_
Yorum Zamanı: 18 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Lezzetli ve guzel. Gercekten tatmaya deger kuru fasulyesi de cok guzel mutlaka hosafida tatmalisiniz

Teşekkürler ddfth

Tarihi Kalkanoğlu Pilavı işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Trabzon, Ortahisar
Trabzon, Ortahisar

Tarihi Kalkanoğlu Pilavı - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Tarihi Kalkanoğlu Pilavı aslen Yellow.com.tr tarafından sağlanan detaylar