Yok böyle bir lezzet. Eşimin doğu Karadeniz turumuz sırasında ısrarı üzerine tok olmamıza rağmen ugradigimiz tarihi pilavcı. et ve kemik suyuyla demlenmiş muhteşem lezzet. İsteginize göre Et kavurma yada kuru fasulye ile servis ediliyor. Yanindada hoşaf ikram ediliyor. 1856 dan beri Trabzon'da pilav dağıtan bir mekan. Dolasiyla dededen gelen tarif günümüze taşınmış. Pilav zamanın valisinin önerisi üzerine tartılarak dağıtılmış. Halada tartıliyor. 300gr pilav üzerine 100 Gr kavurma. Dolayısıyla porsiyonu bize fazla geldi. Yarım porsiyon istemek daha iyi olur
Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.