“ÇOK GÜZELDİ TAAA Kİİ ”

Tarihi Kalkanoğlu Pilavı
4 / 529. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 18 Eylül 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Ta ki si ne sonra gelecem. Öncelikle karşılama güzeldi. Pilavı n lezzetinede diyecek bir sözüm yok. İsteğinize göre geliyor. Ben bir kavurma lı bir kuru fasulye lı yedim gayet beğendim. Gerçi hesab biraz tuzlu oldu iki pilav için yanında içecek tatlı olmadı ğı halde 28 lira bayağı bir yüksek buldum. Hadi kavurmalıyı anladık ta diğeri kuru fasulye lı di niye 28 lira geldi anlamadım. Demekki birde yanında içecek veya Ho şav olsa yanmıştık. Neyse ortam bu kadar güzel ken hesabı ödemek için kalktım. Kredi kartı ile hesabı odeyince o biraz önce hoşgeldin diye karşılayan adam gitti başka biri geldi sanki. Yüzü bir anda asıl dı . Göreceksiniz ama ne bir afiyet olsun ne bir Güle güle hiç ama . Bende şok oldum. Yazık Halbuysa anladığım kadarıyla herkes peşin ödüyor heralde. Olabilir benim kartı m var ben öyle öderim bunun için surat yapmaya gerek yokki. İşte ta ki si bu. Açıkçası son hareket lezzeti kursağı m da bıraktı Yakıştıramadım . Lezzet harika fiyat pahalı bir yer. Karşılama güzel ama hesabı kart ile ödersiniz kötü esnaf lık bu olmamalı.

4  Teşekkürler vedat640
  • Diğer diller

301-305/406 yorum

Yorum Zamanı: 10 Eylül 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Kavurmali pilav inanilmazdi. Yaninda ayran.. Yorenin tereyagi kavurmasi bir pilavi bu kadar mi lezzetli yapar. Icerisi zaten tarih kokuyor. Tek kelimeyle GELIN!

1  Teşekkürler unoimage
Yorum Zamanı: 9 Eylül 2015 mobil cihaz aracılığıyla

pilav üstü kavurma adam bayıltır lezzetten, sadece yanına verdikleri hoşaf biraz fazla şekerli bana göre.
sütlaçın kıvamı enfes, üstüne de çay ikramı mis.
çalışanlar da oldukça ilgili ve samimi.
mutlaka uğrayın :)

1  Teşekkürler Engin C
Yorum Zamanı: 4 Eylül 2015

İnanılmaz bir pilav ve hoşafın birlikteliği tarihi bir mekanda çok güzel oluyor. 5. kuşak gençlerde atalarından aldığı mekanı güzel işletiyorlar.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2015
1  Teşekkürler 367sermete
Yorum Zamanı: 2 Eylül 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Pilavı porsiyon değilde gram hesabı istiyeceğiniz bir yer. Trabzon a gelip de bu tadı tatmadan gitmeyin. Ama öğleye kadar gidin, sabah yapılan pilav bittimi daha yenisini yapmıyorlar kapatıyorlar.

1  Teşekkürler Temel Y

Tarihi Kalkanoğlu Pilavı işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Trabzon, Ortahisar
Trabzon, Ortahisar

Tarihi Kalkanoğlu Pilavı - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Tarihi Kalkanoğlu Pilavı aslen Yellow.com.tr tarafından sağlanan detaylar