“REZALET”

Hogwarts Express
68 / 547. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Yorum Zamanı: 23 Ekim 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Kız arkadaşım, kardeşim ve ben gittik ve beklediğimiz gibi bir yer olmadığı için kafeden çıkmak istedik. Fakat orda çalışan bir kadın veya oranın sahibi bilmiyorum, burası müze değil. Buraya elinizi kolunuzu sallayarak giremezsiniz dedi. Ben de kafeyi beklediğim gibi bulmadığımı ve ayrıca burda da oturmak zorunda olmadığımı söyledim. Kadın sesini yükselterek buranın müze olmadığını söyleyerek kız arkadaşımı itmeye başladı ve burdan gidin dedi. Ben böyle rezalet, böyle bir muamele görmedim. Kesinlikle önermiyorum.

Ziyaret tarihi: Ekim 2022
1  Teşekkürler Alpay-61_p
Sahibi Deniz A - Hogwarts Express, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ocak 2023

Merhaba,
Öncelikle sizin beklentinize uygun bir Cafe açamadığımız için üzgünüm.Kafenin giriş kapısında Kural -1 başlığı altında çeşitli bahaneler ile içeriye giriş çıkış yapmak yasaktır şeklinde bir uyarı levhamız var bu uyarıyı dikkate almayıp kafeye giriş çıkış yaparak REZALETİ siz yaratıp insanların sinir sistemini alt üst edip hiçbir maddi ve manevi yararınız olmadan bu şekilde bir yorumu buraya yazmak sizin terbiyenizi gösteriyor beklentilerinizin karşılandığı bir kafede oturmanızı temenni eder iyi günler dileriz

2-6/11 yorum

Yorum Zamanı: 26 Ekim 2020

Farklı bir mekan konsept güzel düşünülmüş Çalışanların ilgisine bayıldım trabzonda yiyebileceğimiz gerek temizlik anlamında gerek lezzet anlamında en iyi yemekleri bulabileceğiniz harika bir ortam benim önerim serpme kahvaltısı muhteşemdi..

2  Teşekkürler Ufukozlua_05
Yorum Zamanı: 26 Ekim 2020

Kız arkadaşınızla gelebileceğiniz hoş bir ortam içeriğini merak ettiğim ve sunumuna bayıldığım aşk iksirini kesinlikle denemelisiniz. Çalışanları güler yüzlülüğü olması yeterli herzaman geleceğim vir cafe sağlıkla kalın.

Teşekkürler ismailemreylmz
Yorum Zamanı: 26 Ekim 2020

Harika bir kafeydi gerek sunum gerek de güler yüzlü bizi ağırlamasıyala dört dörtlük bir kafe ayrıca konsept bakımından ilk ve Trabzonda tek olması mükemmel tavsiye kesinlikle ederim ve ayriyetten tostları gerçekten çok güzel .

Teşekkürler erdogankaraagaclii
Yorum Zamanı: 26 Ekim 2020

El değiştirdikten sonra işletmenin gösterdiği güler yüz ve gösterdikleri önem çok iyi bir hale geldi tekrar tekrar gideceğim bir cafe iç mekan olarak çok güzel ve nezih bir cafe yolu düşen herkese tavsiye ederim

Teşekkürler Ulasmetehan

Hogwarts Express işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Hogwarts Express - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!