“Yani kısacası güzeldi”

Okkam Restaurant
6 / 547. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Fiyat aralığı: ₺694 - ₺3.471
Tanım: Kaliteli Yeşil ✅ Park alanlı Online Sipariş Yemeksepetinde Okkam diye aratarak konumuzda kurye servisi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Toplu Taşıma Meydan’dan, Çukuyrçayır araçlarına sorarak kolayca erişebilirsiniz.
Yorum Zamanı: 12 Mayıs 2024

Yemekleri güzeldi, çalışanlar çok kibardı. Konumu güzel. Herkesin kendine özel kış bahçesi var. Yani kısacası güzeldi. Tavsiye ederim.

Teşekkürler Mehmet Feryat D

3-7/46 yorum

Yorum Zamanı: 12 Mayıs 2024

Servis çok hızlı, personel çok kibar ve güleryüzlü, yemekler leziz. Ekstra ikramlarda çok iyi. Aile için kapalı özel alanları mevcut
Herşey için teşekkür eder ve tavsiye ederiz.

Teşekkürler Yeseren D
Yorum Zamanı: 12 Mayıs 2024

Kapalı alanları var kendinize özel yeriniz rahat hissediyosunuz yemekler güzel biz etli ekmek ve lahmacun aldık çıtır ve güzeldi yemeği bitirince meyve tabağı ve baklava getirdiler biz çok beğendik aileyle gelinmelik:)

Teşekkürler Elif D
Yorum Zamanı: 30 Nisan 2024

Biz ailecek cok memlun kaldik, garsonlar cok ilgiliydi kahvaltida cok guzel ve lezzetliydi. Oturma bolumleride cok hos ailecek rahatsiz edilmeden oturup yemenizi yiye biliyorsunuz. Ailecek gidecek olanalara tavsiye ediyorum. Benim faforim menemendi bunuda ayrica belirtim.

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler S Y
Yorum Zamanı: 19 Temmuz 2023

Kahvaltı için muhteşem bakır tepsilerde kahvaltı geliyor bahçe çok güzel ferah ve serin masalar geniş ve rahat hizmet 10 numara personel çok ilgili ve güleryüzlü

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Suleyman A

Okkam Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Okkam Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!