Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Turla geldiğinizde bir solist arkadaş karşılıyor yemekte misafirleri çok ilgili ve eğlenceli bir insan. Otel ise temiz düzgün. Resepsiyondaki arkadaşlar da ilgili ve güler yüzlüler. Odaların manzarası ise müthiş.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Ailemle geldim kahvaltı berbat personel rezalet kesinlikle tavsiye etmiyorum idare yönetim tam ilgisiz ve müşteri ile tartışıp agiz dalaşına giriyorlar hal böyle olunca yapacak tek şey böyle yerlerden uzak durmak
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
774necmettins adlı kullanıcıdan Ivme Otel & Restaurant Zigana hakkında bilgi alın
Teşekkürler 774necmettins
Genel Müdür İvme Hotel - Ivme Otel & Restaurant Zigana, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Eylül 2021
Değerli Necmettin Bey,
Bazen çok yoğunluk oluyor,öyle bir döneme denk gelmiş olabilirsiniz. Çok üzgünüz, yolunuz düştüğün de size kahvaltı sözümüz olsun... Sizi ve misafirlerinizi her zaman İvme Hotel çatısı altında İvme Group Ailesi sıcaklığı ile misafir etmekten onur duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla,
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Giresun, Gümüşhane, Trabzon motosiklet turumda uğradığım restoranda kaburga yedim. Lezzet fena değil, et biraz sertti. Fiyatlar normal, servis yeterli ve temiz di. Temmuz ayında olmamıza rağmen hava oldukça soğuktu. Tedbirli olmak lazım.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Yer
Turgay T adlı kullanıcıdan Ivme Otel & Restaurant Zigana hakkında bilgi alın
Teşekkürler Turgay T
Değerli Turgay T, Öncelikle İvme Hotel'e göstermiş olduğunuz nazik ilgiye teşekkür ederiz. Et konusun da ki uyarınızını şefimize ilettik. Sizi ve misafirlerinizi her zaman İvme Hotel çatısı altında İvme Group Ailesi sıcaklığı ile misafir etmekten onur duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla
odalar temiz rahat ve sıcak (kış mevsimi) Arka odalar da ormanın içinde dere sesiyle uyanıyorsun... huzurun ta kendisi... planınızda bir kaç saat kitap okumak için yer açın...
Personel,samimi,yöre insanını yansıtıyor... Sütlacı meşhur ... Tadmadan geçmeyin...
Oda ipucu: önceden rezervasyonla dağa bakan taraf seçilebilinir...
Konaklama tarihi: Mart 2020
Değer
Uyku Kalitesi
aynurbudak adlı kullanıcıdan Ivme Otel & Restaurant Zigana hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler aynurbudak
Konumu, mimarisi ve atmosferi ile gayet keyifli bir mekan. Çalışanlarda ilgili. lobi restorantta şömine başı sohbet için değecek bir yer. Kış aylarında karla kaplı oluncada ayrı güzel. bi kerede olsa uğramanızda fayda var.
Konaklama tarihi: Şubat 2020
Yer
Temizlik
SMTMMS adlı kullanıcıdan Ivme Otel & Restaurant Zigana hakkında bilgi alın
Teşekkürler SMTMMS
Oteli açıkçası çok beğenmedik. Benim oteldeki havlumdan ve çarşaftan uzun saç çıktı. Değişmemişti anlaşılan. Arkadaşın ise banyoda musluk kolu çıkmıştı. Turla gittiğimiz için Allah'tan 1 gece kaldık, daha fazlasına dayanamazdım herhalde.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Değer
Temizlik
Sergen1903 adlı kullanıcıdan Ivme Otel & Restaurant Zigana hakkında bilgi alın
Teşekkürler Sergen1903
Admin ivmehotel - Ivme Otel & Restaurant Zigana, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Aralık 2019
Temizlik ve hijyen müessesemizin titizlikle üzerinde durduğu konudur. Misafirlerimize doğamızın güzelliğini, havamızın temizliğini iç mekanımızda da yaşatmak isteriz. Böyle bir talihsizliğin yaşanmış olmasından dolayı çok üzügünüz. Mesajınız üzerine personelimizi uyardık. Daha dikkatli olacağımızı bildirirken; esenlikler dileriz…