“Maalesef”

Görele Ağa Pide
144 / 547. sıradaki Restoranlar - Trabzon
Yorum Zamanı: 27 Haziran 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Çok sıradandı. Biz kendi şehrimizde daha iyisini yiyoruz zaten. Maalesef. Daha iyisini bekliyordum. Ayrıca ilgi de sıfır.

Ziyaret tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler mehmet_ozturk_bursa
Yorum Zamanı: 15 Kasım 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Görele pidenin tek adresi geldim yedim yedim yedim doydum ahahaaa çok güzel lezzetli şirin bir pide salonu fiyatlar gayet iyi

Ziyaret tarihi: Kasım 2016
Teşekkürler emirvolkankul
Yorum Zamanı: 4 Nisan 2016

Yeri arada derede kalmış fakat pideleri çok lezzetli. Pide çeşitleri, güler yüzlü servisi ile cumartesi günleri ailecek uğruyoruz. Damağınızdaki Özel Tat sloganına uyuyor. Pide seviyorsanız uğrayıp denemenizde fayda var. Fiyatları da oldukça uygun.

Ziyaret tarihi: Nisan 2016
    • Yemek
Teşekkürler yasasinyemekyemek

Görele Ağa Pide işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Görele Ağa Pide - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!