gezbabamgez
İstanbul, Türkiye

İdare eder

Hotel Nevv yorumu
5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 8 Tem 2021mobil cihaz aracılığıyla
Kahvaltı tabak halinde getirildi ayrıca omlet yaptılar fiyata göre uygun bir kahvaltıydı. otoparkı olması çok iyi oldu . Personel ilgili fakat kalmak için tercih edilmesinde fiyat uygunluğu ilk sebep olmalı. Klozet kapağının küçük olması ve duş giderinin temizlendiği halde tıkanması hiç olmadı.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Hotel Nevv noktasına 0.5 km mesafede
Hotel Nevv noktasına 1.0 km mesafede
Hotel Nevv noktasına 2.7 km mesafede
Hotel Nevv noktasına 1.0 km mesafede
Sivas bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/14 yorum
4 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı

İş dolayısıyla mecburen konakladığım bu otelde kahvaltısı dışında olumlu yazacak bir şey bulamadım. Odaları ve banyosu çok dar personel ilgisi vasat. Çok zorunda kalmadıkça Bir daha konaklamayı düşünmem.

Konaklama tarihi: Aralık 2019
Teşekkürler lewo_lewo
3 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Çok pahalı Sivas otelleri ile kıyaslandığında (öncesinde Konyada 5 yıldızlı, sonrasında Eskişehirde 3 yıldızlı uluslararası zincir otellerde bu otele bile nazaran çok daha uygun ortamlarda daha ucuza konakladık) kalınabilir bir otel. Check in/out son derece hızlı ve güler yüzlü. Oda oldukça büyük ve ferah. Klima yeterli. Oda banyo temiz. Ancak genel anlamda otel yıpranmış ve yenilenme ihtiyacı var. Mobilyalar, banyo, bina elden geçmeli. Ha keza delik nevresimler ayıklanmalı. Zıplamadan çalışmayan asansör bakımı yapılmalı vs. Kahvaltı yeterli. Hatta oldukça zengin. Kahvaltı salonu terasta ve ferah. Otelde (belki biz keşfedemedik) oturup çay, kahve, alkollü alkolsüz bir köşenin bulunmaması eksi. Otel önünde cadde boyu ücretli otopark mevcut. Otelin arkaya bakan odalarında sokak içerisindeki nahoş gece hareketliliği problem olabilir. Genel olarak kısa süreli Sivas seyahatlerinizde tercih edebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler ahmet b
21 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

Temiz, personeli ilgili, park sıkıntısı olmayan bir otel. Şehir merkezindeki meydana yürüme mesafesinde ve gürültü almayan odaları mevcut. Fiyatı ise Sivas standartlarına göre normal. Gelecekte Sivas'a gidecek olanlara tavsiye edeceğim.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler baturke
22 Aralık 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum olarak iyi ancak odalarda sıkıntılar mevcut. Odada su sesinden uyuyamadım. Genel olarak standartların altında bir otel yatmak için bir yatak varsa bana yeter diyenler için ideal. Alternatifsiz olanlara tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2016
2  Teşekkürler ACHERONGEZ
18 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı

Merkeze yakın, ucuz bir otel.
Kahvaltısı zengin, açık büfe şeklinde. Bu yönden sizi gayet tatmin edecektir.
Odalar küçük ama ferah. Her gün oda temizliği eksiksiz yapılıyor.
Talepleriniz anında yerine getiriliyor.
Ücret gayet uygun.

Oda ipucu: Asma katta bazı odalar daha küçük. 2.Kattaki odaları çok daha iyi durumda
Konaklama tarihi: Mart 2016
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti