Karşılama, ilgi, hizmet gayet iyi idi. Odalar biraz küçük olmasına rağmen her türlü ihtiyacınızı karşılıyor. Otelin altındaki restoran muhteşem, yöresel bütün yemekler var, kahvaltı da burda. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir otel
Konaklama tarihi: Ekim 2018
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Yer
Hizmet
Konum itibarı ile Harika bir yerde park sorun gibi gözükse de yetkililerin anında müdahalesi ile problem çözülüyor. Sivas'tan memnun olarak ayrıldım Sivas'a gelirsem kalacağım yer Royal Sivas Otel olur Teşekkür ediyorum
Konaklama tarihi: Eylül 2018
Ulucami61 adlı kullanıcıdan Royal Sivas Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ulucami61
Genel Müdür royalo21 - Royal Sivas Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Eylül 2018
Royal Sivas Otel ailesi olarak sizleri otelimizde mutlu bir şekilde ağarlayarak yolcu etmek bizlere mutluluk veriyor. tekrar görüşmek temennisi ile teşekkürler
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Hemen ana cadde üzerinde ,merkeze beş dakika mesafede.Araba park problemini hal etmişler.Hemen otelden bir yetkili geliyor ve arabanızı götürüyor.Otelin altında bir restoran bulunuyor.Burada kalanlar için kolaylık.Temiz ve düzgün bir otel.Rahatlıkla kalınabilir.Güler yüzlü ve yardım sever bir personeli var.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Yer
_zmir_T_rkiye3101 adlı kullanıcıdan Royal Sivas Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler _zmir_T_rkiye3101
Sivas’ın merkezi olan kent meydanına 5 dakikalık yürüme mesafede bulunmakta olan otel. Yorumlarda yazan özellikle restaurant konusundan dolayı konaklama yapmadım. Otel’in giriş katında bulunan restaurant beni rahatsız etti. Konaklama yapmadığım için otelin diğer özellikleri hakkında bilgi sahibi değilim.Ana yol üzerinde olması nedeniyle Sivas’ın genelinde yaşanan park sorunu burda da mevcut.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
aytunc75 adlı kullanıcıdan Royal Sivas Otel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler aytunc75
Restorant'tan ne konuda rahatsızlık duyduğunuzu belirtmrmişin ama bir dahaki sivas seyahatinizde bizi tercih ederseniz sevinirim. Sizleri rahat ve huzurlu bir ortamda ağarlamak için Royal Sivas Otel ailesi olarak elimizden geleni yapmaya çalıştığımızı belirtmek isterim.
Sivas merkez'de kalınabilecek en makul, iyi hizmet veren ve kaliteli bir otel. Çalışanlar çok saygılı ve yardımsever. Ücretsiz çay kahve servisleri mevcut. Odalar aşırı temiz ve düzenli. Yatak ve yastık sizi dinlendirebilecek kapasitede rahat ve konforlu. Fiyat olarak da çok ideal. Şiddetle tavsiye ederim. Hizmet ve kalite ile Dedeman Otelleri ile yarışabilecek kapasitede.
Konaklama tarihi: Ocak 2018
Uyku Kalitesi
melih0935 adlı kullanıcıdan Royal Sivas Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler melih0935
Sizlerin böyle güzel duygularla otelizden memnun bir şekilde ayrılması bizleri daha çok mutlu ediyor. Çok teşekkürler. Tekrar görüşmek temennisi ile
yuksel y
7 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Eşimle beraber 2 gün kaldık.Konum olarak çok güzel bir yerde ama odalar vasat.Personel güler yüzlü .otopark sorunu yok.Hemen yakindaki kapali Otoparkla anlasmislar.Sagolsun otel görevlileri aracinizi ne zaman isteseniz getiriyo.Ah bide alttaki dönerciden gelen koku olmasa tüm oteli sarıyor.
Konaklama tarihi: Mayıs 2017
yuksel y adlı kullanıcıdan Royal Sivas Otel hakkında bilgi alın