aytunc75
İstanbul, Türkiye

Royal Sivas

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 7 Ağu 2018
Sivas’ın merkezi olan kent meydanına 5 dakikalık yürüme mesafede bulunmakta olan otel. Yorumlarda yazan özellikle restaurant konusundan dolayı konaklama yapmadım. Otel’in giriş katında bulunan restaurant beni rahatsız etti. Konaklama yapmadığım için otelin diğer özellikleri hakkında bilgi sahibi değilim.Ana yol üzerinde olması nedeniyle Sivas’ın genelinde yaşanan park sorunu burda da mevcut.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Genel Müdür royalo21 - Royal Sivas Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 25 Eyl 2018
Restorant'tan ne konuda rahatsızlık duyduğunuzu belirtmrmişin ama bir dahaki sivas seyahatinizde bizi tercih ederseniz sevinirim. Sizleri rahat ve huzurlu bir ortamda ağarlamak için Royal Sivas Otel ailesi olarak elimizden geleni yapmaya çalıştığımızı belirtmek isterim.
Royal Sivas Otel noktasına 1.1 km mesafede
Royal Sivas Otel noktasına 2.3 km mesafede
Exterior
Royal Sivas Otel noktasına 4.9 km mesafede
Royal Sivas Otel noktasına 4.6 km mesafede
Sivas bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/20 yorum
3 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı

Sivas merkez'de kalınabilecek en makul, iyi hizmet veren ve kaliteli bir otel. Çalışanlar çok saygılı ve yardımsever. Ücretsiz çay kahve servisleri mevcut. Odalar aşırı temiz ve düzenli. Yatak ve yastık sizi dinlendirebilecek kapasitede rahat ve konforlu. Fiyat olarak da çok ideal. Şiddetle tavsiye ederim. Hizmet ve kalite ile Dedeman Otelleri ile yarışabilecek kapasitede.

Konaklama tarihi: Ocak 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler melih0935
Genel Müdür royalo21 - Royal Sivas Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Eylül 2018

Sizlerin böyle güzel duygularla otelizden memnun bir şekilde ayrılması bizleri daha çok mutlu ediyor. Çok teşekkürler. Tekrar görüşmek temennisi ile

7 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle beraber 2 gün kaldık.Konum olarak çok güzel bir yerde ama odalar vasat.Personel güler yüzlü .otopark sorunu yok.Hemen yakindaki kapali Otoparkla anlasmislar.Sagolsun otel görevlileri aracinizi ne zaman isteseniz getiriyo.Ah bide alttaki dönerciden gelen koku olmasa tüm oteli sarıyor.

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Teşekkürler yuksel y
22 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sivas merkez de olması çok ideal. Arka kısma değil ama caddeye bakan odaları tercih edin. Ben aydınlık seviyorum. Giriş katta bulunan cafe hem sabah kahvaltısı için kullanılıyor hem de saat 10’dan nırmal bormal bir cafe ve dönerci oluyor. Yemek sıkıntınız yok yani. Çay, kahve ve sıcak su elinizin altında odada. Banyo geniş temiz. Yataklar rahat. Bir çok noktaya yürüme mesafesinde.

Konaklama tarihi: Ekim 2017
1  Teşekkürler DNA46_APPAREL
5 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Odalarının kalitesi ve konumundan dolayı tercih edip ailemle kaldığım otelde saat 2ye kadar karşı sokaktaki türkü barın sokağa yaydığı sesi, 2den sonra ise boş otelde yan odama yerleştirilen sarhoşların para kavgası ve duvarı yumruklamalarını dinledim.
Ayrıca pencerelerden birinde perde tüm pencereyi kapatmıyor 15cm açıklık kalıyordu.

Oda ipucu: Caddeye bakan oda yoksa onları tercih edin
Konaklama tarihi: Eylül 2017
Teşekkürler -SezerSila
29 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Royal sivas oteldeyim 25/28 temmuz tarihlerinde konakladım küçük ve mütevazi bir otel.Ancak temiz pırıl pırıl odalar istekleriniz anında yerine getiriliyor odalar oldukça geniş ve kullanışlı günlük olarak temizleniyor sabah kahvaltısı güzel ve lezzetli çalışanlar güleryüzlü ve herşeyle ilgileniyorlar tüm çalışanlara teşekkürler

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler 660mehmeta