Öncelikle müthiş lokasyon ve imkanları doğrultusunda farklı ve fark yaratan bir tesis olduğunu düşünüyorum. Bire bir iletişim kurduğum, Genel Md Onur Bey, Rezervasyon md yrd Burçak Hanım, önbüro personeli Teoman Bey, Restoranda Duygu Hanım, link barda Kardelen Temiz hanıma ve house keeping görevlisi Seher Hanıma ilgi, hoşgörü ve güleryüzlü yaklaşımları için teşekkürler 🙏 Benim adıma keyifli ve kaliteli bir konaklama süreci oldu. Selamlar
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Tek kelimeyle muhteşem, harika bir kahvaltı ve müşteri memnuniyeti için etrafınızda adeta pervanenolan çalışanları yürekten kutluyorum, çok mutlu ayrıldık her gittiğimde de hep burada ya yemek yerim ya da konaklarım. Teşekkürler Sheraton Samsun🙏
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Kenan G adlı kullanıcıdan Sheraton Grand Samsun Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Kenan G
2 gece konakladığım mükemmel otel, yatağı,yastıkları pamuk gibi bir uyku konforu yarattı.otel işlemlerinde Başak Hanım’a,kahvaltı sürecinde şef Kaan bey’e ikramları ve iletişimi için teşekkür ederim.kahvaltı sürecinde duygu hanım,Birgül hanım ve Erbay bey’e çok teşekkür ederim,gönül rahatlığı ile konaklayabilirsiniz ,herşey düşünülmüş.
Konaklama tarihi: Şubat 2024
Merve Ç adlı kullanıcıdan Sheraton Grand Samsun Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Merve Ç
Kahvaltısını otelin genel kalitesine göre zayıf buldum. Merkeze biraz uzak. Bunun dışında her şey 10 numara 5 yıldız. A'dan Z'ye tüm personel kibar ve yardımseverdi, odalar geniş ve konforluydu. Tekrar konaklamak isteyeceğim bir otel.
668cihanc adlı kullanıcıdan Sheraton Grand Samsun Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 668cihanc
Karadeniz sahilinde mükemmel bir deneyim. Güleryüzlü çalışanlar , yakından ilgili ve alakalı bir yaklaşım. Temiz ve gayet düzenli bir otel . Sosyal imkanlar , spor salonu , havuz , spa mükemmel. Ön büroda Cevat bey ve personeli girişte güzel bir karşılama yakın ilgi ve alaka ile başlayan deneyim restoranda Duygu hanım Nesrin hanım ve Erbay bey ile devam ediyor. Kendimizi samimi , bir o kadarda profesyonel ortamda ağırlayan Genel müdür Onur bey ve ekibine teşekkür ederim.
cengiz h adlı kullanıcıdan Sheraton Grand Samsun Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler cengiz h
Otelin konumu ve tüm olanakları mükemmel.Güleryüzlü personelleri ile hizmet vermekteler.Problem olduğu zaman anında çözüm bulmaktalar.Temizlik anlayışı ön planda. Restaurant kısmında aradığınız herşey bulunmakta ve güleryüzleri ile sizi her zaman motive etmekteler. Özelikle ön büro müdürü Cevat bey ve restauranttan Erbay arkadaşımız sizlerle sanki yıllardır arkadaşmışsınız gibi hissettiriyorlar. Tüm seyahatlerimde tek tercihimdir Teşekkür ediyorum kendilerine
cagri61 adlı kullanıcıdan Sheraton Grand Samsun Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler cagri61