HelinIstanbul

Ortalama

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 13 Nis 2024
Ortalama bir otel. Bütçe olarak uygun. Temizlik iyi. Kahvaltı fena değil. Çay var filtre kahve yok. Eğer talep ederseniz Türk Kahvesi yapıyorlar. Personel yardımsever. Lobide ve lobinin önündeki üzeri kapatılmış verandada oturma imkanı var. Yakınında yemek yenebilecek yerler mevcut. Kalınabilir.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Konaks Hotel noktasına 9.3 km mesafede
Konaks Hotel noktasına 13.2 km mesafede
İLKADIM /SAMSUNDAYIZ...
Konaks Hotel noktasına 11.7 km mesafede
Samsun bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/29 yorum
15 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizlik iyi, oda çok sıcaktı fakat camlar vasistaslı ve aşağıya doğru açılıyor, özellikle çocuklar için çok tehlikeli, vasistasın yönü yukarı doğru olmalı. Banyo klozet duşakabin malzemeleri eskimiş fakat temizlikle ilgili sorun yoktu. Kahvaltı güzel, personel güleryüzlü. Atakum sahiline geçmek için anayolu geçiyorsun, ben onu forolardan farketmemiştim, yolda üst geçit ışık vs yok, geçiş zor oldu, ama yürüme mesafesinde

Oda ipucu: Çocuklu aileler için otelin hemen önünde belediyeye ait park var, oynatabilirsiniz
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler Evrim Ö
15 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Malum, otel fiyatları diğer tüm fiyatlarla birlikte çok arttı. Dolayısıyla özellikle iş için sık sık seyahat eden bizler için otel fiyatı çok önemli bir parametre haline geldi. Samsun’da fiyat performans açısından doğru bir seçim yapmak istedim. Konaks Otelini seçtim. Çok memnunum. Personel çok kibar. Odam rahat. Sabah kahvaltı da oldukça iyiydi. Bundan sonraki ziyaretlerimde mutlaka yine bu oteli tercih edeceğim.

Konaklama tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler hyb72
27 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailecek gidip 5 oda konaklama yaptığımız otelden son derece memnun ayrıldık. Özellikle restoran çalışanlarında renkli saçlı güzel bayan ( Maysa) ve her sabah enfes Türk kahvelerimizi güler yüzü ve samimiyetle sunan Oğuzhan ‘a çok teşekkür ederiz. Odalarda banyolarının elden geçmesi gerekiyor ve ikinci oda kartı konusunda daha anlayışlı olunması gerekiyor. Ziraa oda arkadaşımla sürekli beraber takılmak zorunda değilim… genel anlamda fiyat performans açısından çok başarılı. Kahvaltı ideal. Personel güleryüzlü ve kibar

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler NURHAN_CEYLAN
9 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu otelde 3 gün kaldım edindiğim izlenimler şöyle odalardaki yataklar rahat ve temiz ve yine oda sıcaklığı çok iyi personeller güler yüzlü ve otel atakum sahile çok yakın otelde tek eksik olarak sayabileceğim şey kahvaltısı çok basit hazırlanmış yani ben üç gün kahvaltı yapmadan çıktım onun dışında fiyatı ile kalınabilir iyi hizmet sunan bir otel

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler barisozkarabekir
7 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Samsun Atakum'da ulaşımı oldukça kolay konum olarak gayet güzel özenle dekore edilmiş bir otel.Gerek sabah kahvaltısı ve gerekse akşam yemeği oldukça güzeldi.Odaların temizliği ve hijyenliği de oldukça yeterli düzeydi.Otel sahibimiz ve eşi oldukça mütevazi ve cana yakın insanlar.Ayrıca otel personelimiz Caner Bey oldukça ilgili ve cana yakın bir insan.Teşekkürler Konaks Otel

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
1  Teşekkürler OPIUM T