Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Odalar temiz ilgi alaka var aile ce kalinacak otel olumsuz bir taraf varmi yokkk ama odalar cok kucuk odaya yatay girip dikey cikacaksin oto park uzakta kendi otoparki yok bunlar tercih sebebini degistiriyor
Konaklama tarihi: Şubat 2016
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Sadece gece konaklamak adına tuttuğumuz otele 23:00 da varmamiza rağmen karşılama çok sıcaktı. Odalar temiz. Fazla büyük değil ama yeterli gazi müzesi ne yürüme mesafede konumu gayet güzel tekrar tercih edicem teşekkür ederiz herşey için
Konaklama tarihi: Eylül 2016
mhmt_gksl_shn adlı kullanıcıdan Gloria Tibi hakkında bilgi alın
Teşekkürler mhmt_gksl_shn
Arkadaşlarımla motorsiklet turu için çıktığımız yolculukta tüm karadenizde kaldığımız pansiyon ve otellere göre en düşük fiyat ve en iyi hizmeti bu otelde aldık.odalar neredeyse 5 yıldız otel konforunda.banyosu kompakt sistem yani duşta radyo filan dinleyebiliyorsun.banyoda saç kremi ve şampuan var.odada klima çok hoş tablo tipi alınmış ve çok güzel bir dekor yapılmış.görevliler çok yardımcı oluyorlar.kesinlikle tavsiye ederim..
Konaklama tarihi: Temmuz 2016
Değer
Uyku Kalitesi
Hizmet
eserozguner adlı kullanıcıdan Gloria Tibi hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler eserozguner
kızımla birlikte beklentimizin üstünde bir konaklama yaptık.Otel sahibinden ,çalışanlarına kadar herkes çok nazik ve yardımsever idi.Tekrar konaklayacak olsam seçecek olduğum adres burası olurdu.Gloria Tibi otel ailesine tekrar teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Mayıs 2015
Değer
Odalar
Hizmet
NurayDadel adlı kullanıcıdan Gloria Tibi hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler NurayDadel
Çetin K
30 Mayıs 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gerek oda olsun gerekse kahvaltsı olsun gayet güzeldi resepsiyondaki arkadaşlar ve restauranttaki arkadaşlar gayet samimi ve ilgiliydi fiyat ta çok pahalı değil kalınabilecek otellerden birisi çevrede otel aramanıza gerek yok bu fiyatlarda düşünüyorsanız.
Konaklama tarihi: Mayıs 2015
Çetin K adlı kullanıcıdan Gloria Tibi hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler Çetin K
Abdullah K
29 Mart 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Proje sorumlusu olduğum işte yaklaşık 13 yada 15 oda tuttum. Temizlik ve Kahvaltı konusunda gayet güzel ancak odalar birbirine o kadar yakın ki yan odanın sesi direk sizin odanizda.ister istemez kalabalık grupları kaldirmıyor.Fiyatına göre küçük konaklamalar için gayet uygun.
Konaklama tarihi: Haziran 2014
Abdullah K adlı kullanıcıdan Gloria Tibi hakkında bilgi alın