Mustafa A

İyiydi bı kahvaltısni begenmedm açık büfe olduğundan ve sıcak olmamasından

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 1 Kas 2023
31 Ekim saat gece 2 de chek in yaptım 1 Kasım 7.30 da çıktım yani 5 saate ne anlatılır bilmem ama gayet iyiydi fakat kahvaltısni begenmedm sıcak yoktu vsr bir kaç parça peynir aldm biri kurumuş biri bozulmuş hissi verdi bana
Konaklama tarihi: Ekim 2023
Hotel Amisos noktasına 58.1 km mesafede
Marriott Bonvoy’dan Şimdi Yer Ayırtın
Hotel Amisos noktasına 2.9 km mesafede
Hotel Amisos noktasına 2.3 km mesafede
Samsun bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/42 yorum
30 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Fransa ´dan Hanimeli Femmes du monde derneği olarak 40 kisilik bir bayan grubu olarak katildik, otel servisleri çok guzel, temiz, yataklar çok rahat. Isletme personeli sempatik. Kahvalti servisi zengin ve lezzetli. Konaklamayi düşünüyorsanız, tavsiye ederim kesinlikle.
Teşekkürler Amisos,
Bir başka seyahatte buluşmak dileğiyle,
Hanımeli derneği- Femmes du monde

Oda ipucu: Ulaşım cok kolay, merkezi
Konaklama tarihi: Nisan 2023
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Seaside310784
22 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar geniş, Otel genel olarak temiz. Konumu çok merkezi. Samsunda tek başına kadın olarak konaklama için uygun fiyatlı, güvenli, merkezi otellerden biri. Otelde balkonlu oda bulunmayışı eksi idi benim için. Kahvaltı ortalama idi, yemek yemediğim için yemekler hakkında fikrim yok.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Sevgi Ş
24 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Seyahatim nedeniyle bir çok otellerde konakladığımdan içlerinden en iyisi diyebilirim. Odalar çok geniş. Kahvaltı çok çeşitli. Personel ilgili ve güler yüzlü. Oda manzarası olarak 5 ve 6. Katlarda kalırsanız deniz manzarasının tadını çıkartırsınız.. olumsuzluk olarak Sadece Ses yalıtımı eksik.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler mltmdnz
21 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar arası ses yalıtımı kesinlikle berbat. Yan tarafta konuşulan ne varsa sanki size anlatılıyor. Gece yarısı oda telefonunuz aranıp televizyonunuzun açık olduğunu ve sizden şikayet edildiği söylenebilir. Yol tarafından çok fazla ses geliyor. Ses hassasiyetiniz varsa uzak durun.
Karşılama güzel. Personel yaklaşımı iyi. Kahvaltısı iyi. Hamam ve havuz geniş ve rahat. Otopark sorun yok. Denize yakın.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Garibanca
26 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Karadeniz gezimde kaldığım otel.Sahile yürüme mesafesinde.Akşam yemeği çok başarılıydı.Kahvaltısı da çok zengindi.Otel temiz ve resepsiyon ilgiliydi.Samsuna bir kez daha gelirsem yine burda kalırım diyorum.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
1  Teşekkürler Endoplazmikretikulum