Sevgi Şen
Kuşadası, Türkiye

Temiz, güvenilir

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 22 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
Odalar geniş, Otel genel olarak temiz. Konumu çok merkezi. Samsunda tek başına kadın olarak konaklama için uygun fiyatlı, güvenli, merkezi otellerden biri. Otelde balkonlu oda bulunmayışı eksi idi benim için. Kahvaltı ortalama idi, yemek yemediğim için yemekler hakkında fikrim yok.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Hotel Amisos noktasına 58.1 km mesafede
Otel Dış Görünüm
Hotel Amisos noktasına 10.8 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Samsun bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/42 yorum
24 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Seyahatim nedeniyle bir çok otellerde konakladığımdan içlerinden en iyisi diyebilirim. Odalar çok geniş. Kahvaltı çok çeşitli. Personel ilgili ve güler yüzlü. Oda manzarası olarak 5 ve 6. Katlarda kalırsanız deniz manzarasının tadını çıkartırsınız.. olumsuzluk olarak Sadece Ses yalıtımı eksik.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler mltmdnz
21 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar arası ses yalıtımı kesinlikle berbat. Yan tarafta konuşulan ne varsa sanki size anlatılıyor. Gece yarısı oda telefonunuz aranıp televizyonunuzun açık olduğunu ve sizden şikayet edildiği söylenebilir. Yol tarafından çok fazla ses geliyor. Ses hassasiyetiniz varsa uzak durun.
Karşılama güzel. Personel yaklaşımı iyi. Kahvaltısı iyi. Hamam ve havuz geniş ve rahat. Otopark sorun yok. Denize yakın.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Garibanca
26 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Karadeniz gezimde kaldığım otel.Sahile yürüme mesafesinde.Akşam yemeği çok başarılıydı.Kahvaltısı da çok zengindi.Otel temiz ve resepsiyon ilgiliydi.Samsuna bir kez daha gelirsem yine burda kalırım diyorum.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
1  Teşekkürler Endoplazmikretikulum
3 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel bir otel üç gün konaklama yaptık odalar tertipli ve düzenli kahvaltı çok güzel kahvaltı da hizmet veren personel güler yüzlü ve çok hızlı teşekkür ederiz biz dört aile kaldık hepimiz memnun kaldık

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler ttturk
5 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Karadeniz turunda konakladım. Resepsiyon ilgisi süperdi. Otel odaları geniş, ferah ve temizdi. Sabah kahvaltısı açık büfe ve çeşit boldu. Denize yakın ve konumu iyi. Samsunda çoğu yere kolay ulaşım imkanı sunuyor. Kalmak için uygun otel.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler enesk86