cengizhan490
Ankara, Türkiye

Resmî ziyaret daveti ile gittiğim otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Nis 2018mobil cihaz aracılığıyla
Lüks suit konseptinin hakkını veriyorlar.personel tartışmasız çok iyi otele giriş anından mükemmel hizmet aldığınızı algılıyorsunuz.ben sky suitte konakladım oda güzel dizayn edilmiş yataklar sonderece rahat.kesinlikle samsundaki ilk tercihim.cok keyifli bir konaklama geçirdim
Konaklama tarihi: Nisan 2018
My Suit Residence noktasına 9.0 km mesafede
My Suit Residence noktasına 56.9 km mesafede
New Hotel
My Suit Residence noktasına 10.7 km mesafede
Samsun bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/22 yorum
18 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ben burada 45 gün kaldım 10000 lira hesap geldi 5500 lirasını odeyemedim hesabıma bloke kondu.5 bavul esyama el kondu ve senet aldılar .10 ay önce esyalarımı ve senedimi almak üzere gelirken yolda arabama tır carptı böbregimi ve dalagımı aldılar 10 ay komadaydım 3 gun önce cıktım otele geldim esyalarım once kuflendi sonra dagıttık sonrada ben savcılıga şikayette bulununca siz aldınız dedıler .orada müdüre sıfatında ayse hanım var tek sorumlusu odur.patronlarının telefonunu bana vermediler okadar moralsızım ve sinirliyimki bu esyalar yuzunden maddı degeri 50 bin onamı üzüleyim hatıralarım var takıları var eşimin resimler özel esyalar ben canım pahadına bu işin peşini bırakmıycagım

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
10  Teşekkürler Ayhan G
21 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha önce de karşılaştığım bi yoruma ben de katılıyorum çalışanların ilgisizliği hayrete düşürüyor jakuzi bi önceki kullanımdan sonra hiç temizlenmemiş gibi öylece bırakılmıştı sanırım. onun dışında en azından kahvaltının fiyata dahil tutulması gerektiğini düşünüyorum tabi tamamiyle olumsuz düşünmüyorum odaların dizaynı gayet hoş kullanışlı güzel detaylar düşünülmüş alternatiflerine göre başarılı buldum bi denemekte fayda var 😅(bahsettiğim jakuzinin hali fotoğraflarda mevcut

Konaklama tarihi: Aralık 2017
6  Teşekkürler 990cemc
4 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geçen yıl TripAdvisor aracılığı ile tesadüfen bulup kaldığım bu apart oteli yine bayram tatilinde ailemle birlikte tercih ettim,2+1 ev tadında yine temiz yine ilgili çalışanları ile memnun bir hafta sonu geçirdim,otelin hemen arkası sahil ve çevresinde yemek yemek birşeyler içmek alışveriş yapmak için herşey yürüme mesafesinde..

Konaklama tarihi: Eylül 2017
1  Teşekkürler discountcu
12 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Burası karadeniz gezimizin Sinop dan sonraki durağı idi. 2 yetiskin ve 3 cocuk 2+1 suit te konakladık. Tesis yeni, kaliteli ve temiz. İşletme profesyonel. Bana kahvaltı hariç fiyat verdiler. Kahvaltı icin extra odeme yaptım. Kahvaltı muhteşem. Dairelerde her şey düşünülmüş. Yataklar çok rahat. Evinizin rahatlığını yasayabilirsiniz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
2  Teşekkürler Ali k
20 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok rahat, tertemiz, güleryüzlü personel, bisiklete binme imkânı, ferah 2+1 bir ev gibi, 19 Mayıs ı Samsun'da karşılamak için internetten bulduk, super seçimmiş ... Deniz kenarına çok yakın, bisikletlerini veriyorlar sahilde zaten bisiklet yolu var...

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Teşekkürler Stay179764