Cem C

President

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 21 Ara 2017mobil cihaz aracılığıyla
Daha önce de karşılaştığım bi yoruma ben de katılıyorum çalışanların ilgisizliği hayrete düşürüyor jakuzi bi önceki kullanımdan sonra hiç temizlenmemiş gibi öylece bırakılmıştı sanırım. onun dışında en azından kahvaltının fiyata dahil tutulması gerektiğini düşünüyorum tabi tamamiyle olumsuz düşünmüyorum odaların dizaynı gayet hoş kullanışlı güzel detaylar düşünülmüş alternatiflerine göre başarılı buldum bi denemekte fayda var 😅(bahsettiğim jakuzinin hali fotoğraflarda mevcut
Konaklama tarihi: Aralık 2017
My Suit Residence noktasına 9.0 km mesafede
My Suit Residence noktasına 56.9 km mesafede
New Hotel
My Suit Residence noktasına 10.7 km mesafede
Samsun bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/22 yorum
4 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geçen yıl TripAdvisor aracılığı ile tesadüfen bulup kaldığım bu apart oteli yine bayram tatilinde ailemle birlikte tercih ettim,2+1 ev tadında yine temiz yine ilgili çalışanları ile memnun bir hafta sonu geçirdim,otelin hemen arkası sahil ve çevresinde yemek yemek birşeyler içmek alışveriş yapmak için herşey yürüme mesafesinde..

Konaklama tarihi: Eylül 2017
1  Teşekkürler discountcu
12 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Burası karadeniz gezimizin Sinop dan sonraki durağı idi. 2 yetiskin ve 3 cocuk 2+1 suit te konakladık. Tesis yeni, kaliteli ve temiz. İşletme profesyonel. Bana kahvaltı hariç fiyat verdiler. Kahvaltı icin extra odeme yaptım. Kahvaltı muhteşem. Dairelerde her şey düşünülmüş. Yataklar çok rahat. Evinizin rahatlığını yasayabilirsiniz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
2  Teşekkürler Ali k
20 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok rahat, tertemiz, güleryüzlü personel, bisiklete binme imkânı, ferah 2+1 bir ev gibi, 19 Mayıs ı Samsun'da karşılamak için internetten bulduk, super seçimmiş ... Deniz kenarına çok yakın, bisikletlerini veriyorlar sahilde zaten bisiklet yolu var...

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Teşekkürler Stay179764
5 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı

Kendimi evimde gibi hissettim. Resmen residence' lardaki 2+1 evler kadar geniş bir süitte kaldık. Her şey tertemizdi. Kahvaltı bizce tatmin ediciydi. İlgili ve güler yüzlü çalışanları var. Herkesin bahsettiği yolun gürültüsünü bizde yaşadık ama o gürültüde çocuğumuzu uyutabildik. Odalar apart modeli olduğundan salon denilen kısımda kombi var ve havalandırma için mecburen camları inceltip havalandırma ızgarası konulmuş. Asıl gürültüyü içeri taşıyan buydu.

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
1  Teşekkürler binnursancakpalaz
16 Mart 2017 tarihinde yorum yapıldı

Anayoldan çok fazla ses geliyor ben çok rahatsız oldum kamyon geçse bina sallanıyormuş gibi üst katlarda ve rüzgar camda şarkı söylüyordu bildiğin hiç rahat bi uyku uyuyamadım alt tarafta konuklayanlar çocuklu aileydi sanırım yalıtım efsaneydi nereye bastıklarına kadar duydum yani neyse pek memnun kalmadım ama konum olarak dizayn olarak güzel elinize sağlık..

Konaklama tarihi: Şubat 2017
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
10  Teşekkürler kenantep35
Sahibi mysuitresidence - My Suit Residence, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Nisan 2017

sahte yorum yapmadan önce bizce biraz çalışmanız gerekiyor. şöyle ki güya 12 mart tarihinde mylife suit otelde kalıyorsunuz ve övgüler yağdırıyorsunuz yere göye sığdıramıyorsunuz ayrıca otelin kendi çektiği resimlerini de siz çekmiş gibi profilinize koyuyorsunuz ve ben samsunda bidaha başka yerde kalmam diyorsunuz ama ne hikmetse 15 martta bizde kalıyorsunuz (tabi bizim kayıtlarımıza göre bu isimde herhangi bir konaklama yok. yani böyle bir kişi bizde KONAKLAMADI ve bizde hiçbir şeyden memnun kalmıyorsunuz. bir yeri karalamak istiyorsanız bir daha ki sefere daha planlı programlı olun ki yalanınız ortaya çıkmasın.