EMRE C

Çok eski bakıma ihtiyacı var.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 26 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
Otel çok eski iyi bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Ötele verilen parayı hakediyor. Kahvaltısı iyi. Konumu da güzel. Otel eski olduğundan eşyalar da eski. Mini bar bozuktu. Söyledik değiştiler. İlgililer. Temizlik de fena sayılmaz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Hotel Oasis noktasına 0.3 km mesafede
Hotel Oasis noktasına 0.7 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Hotel Oasis noktasına 2.1 km mesafede
Marmaris bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/143 yorum
23 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Marmariste konaklamayı düşünüyorsanız çok güzel bir alternatif; kahvaltısı tatminkar, konumu gayet başarılı, otel biraz eski olsa da odalar gayet temiz. Sahile 5 dakika yürüme mesafesi, otopark otel için yetersiz boşyer bulamayabiliyorsunuz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler sinano9093
11 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehrin merkezinde orta standartta, yüksek beklenti olmadan kalabileceğiniz bir otel. Minibar buzdolabından çok şey beklemeyin. Biz soğutmasını bekledik en azından ama buzdolabını ters çevirerek biraz beklemeleri (!) gerekiyormuş randımanlı çalışması için. O da değişik bir yöntem. 2 gün boyunca ters durdu buzdolabı, kullanamadık haliyle. Olumlu yanına gelince her gün temiz havlu koyulmuş biz yokken bu iyi bir şey. Odalar eski ama temiz. Otelde çok zaman geçirmeyip gezme amacınız varsa kalınabilir. Kahvaltısı da açık büfe, az çeşitli, beklentinizi yüksek tutmayın yine söylüyorum. Diğer otellerle kıyaslandığında fiyat performans bakımından seçilebilir.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler Seda Y
1 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel eski odalar küçük ama temiz..hemen cadde kenarında çarşıya yakın fakat havuzun konumu tam caddeye bakıyor ve alan küçük kahvaltı çeşidi çok az..verilen paraya daha iyi oteller bulunabilir..personelleride güleryüzlü değil

Konaklama tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler snmgkgz
23 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Nisanlimla birlikte konakladik, odamiz gayet temiz, ferah ,rahat ,her gün temizlik yapılmakta, talep doğrultusunda ihtiyaç hemen karşılanıyor,akşam olduğunda talebimizi belirtince odaya gelmemizi bekliyorlar we ihtiyaç her ne ise elden teslim ediliyor. çok memnunuz, dışardan lüks görünen ama talepleri geciktirerek yapan diğer otellere göre çok daha iyi, fiyatta uygun . Personel de ilgili ,yönetime , yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
Teşekkürler cdamla
30 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otel Marmaris'in çıkışına yakın bir konumda. Büyük Migros'a 200 metre, Plaja 100 metre. Marmaris merkeze 1,5 km.. Plaja yakın olması avantaj. Otele ait otopark olması çok çok iyi. Aracınız ile ilgili endişelenmiyorsunuz gece. tabi plaj da çok yakın olunca aracınıza binip ekstra park ücreti, park veri arama vs... derdiniz olmuyor denize ditmek isterseniz. Personel güleryüzlü ve ilgili idi. Odada mini buzdolabı bulunması çok iyi oldu. Buzdolabı çok verimli çalışmasa da, gece dışarıdan aldığım suyu koydum, en azından soğuk su içebildik. Mini buzdolabında kola-fanta-su gibi birkaç içecek var, fiyatları abartılı değil idi. 0,5'lik Su 2 lira idi mesela.havuzu gayet yeterli, çocuk havuzu da iyi.. kahvaltı ortalama idi.. Fiyatı da uygun, marmaris bölgesine göre. Ödenen parayı hakediyor.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Teşekkürler Zarathushtra