yıldıray ç

Oasis

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 27 Tem 2017mobil cihaz aracılığıyla
F/p orani iyi sehrin merkezinde . temizlik iyi. Otel disinda zaman gecirmeyi sevenler icin ideal cunku sadece yatmak icin otel kullaniyorsaniz fiyati uygun. Kahvalti veriliyor.kahvaltida Borek pogaca gibi hamur isi olmuyor.yine de son cumle olarak b&b olarak tercih edilebilir bir otel.
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Hotel Oasis noktasına 0.9 km mesafede
Hotel Oasis noktasına 0.7 km mesafede
Hotel Oasis noktasına 0.2 km mesafede
Hotel Oasis noktasına 0.3 km mesafede
Marmaris bölgesindeki diğer otellere bakın
18-23/143 yorum
28 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir gece kaldim fakat resepsiyondaki gorevli cok ilgili isini takip ediyor. Odalar marmariste kaldigim oteller icinde en iyilerden.giris lobi yenilenirse bence otele arti değer katar. Wifi super ötesi çekiyor. 402 numara kaldim.

Konaklama tarihi: Eylül 2016
1  Teşekkürler Metin E
Sahibi oasisarif - Hotel Oasis, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2016

Çok teşekkür ederiz.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
14 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı

Marmaris'teki tek gecelik araba yolculuğu molamızda tercih ettiğimiz otel oldu kendisi. İnanılmaz cüzzi bir fiyata yaptığımız rezervasyon karşısında tamamen hayret etmiştik ve personelin tavrı da oldukça ılımlı ve yardımcıydı. Açık büfe ve çok çeşitten oluşan kahvaltısını görünce ise birçok otelden çok daha az maliyete böyle güzel bir açık büfe oluşturabilmiş olmalarına çok şaşırdık. Kendileri ancak tebrik edilebilir ve bir çok diğer otele harika bir örnek olabilirler.

• Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
1  Teşekkürler Yıldız Dilara O
Sahibi oasisarif - Hotel Oasis, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Eylül 2016

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Bir kusurumuz olduysa özürdileriz.

30 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok güzel katlarda wifi çekmesi harika housekeeping şefini kutlarım katçı bayanlara çok güzel temizlik öğretmiş.Gececi Resepsiyoncu arkadaş ilgili yardımcı herşey mükemmel.Kusur yok yönetim gayet başarılı çalışıyor.Herkese ayrı ayrı teşekkürler.Room number 303

Teşekkürler Deniz S
Sahibi oasisarif - Hotel Oasis, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ağustos 2016

Çok çok teşekkürler.Tekrar bekleriz

24 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel beğendik bir daha geldiğimizde tekrar tercih ederiz ali bey sağolsun bayağı yardımcı oldu kendi seviyesinde en iyi otellerden biri...... Çarşıya yakın plaja yakın kahvaltısı iyi ses yalıtımı iyi balkonlar var asansör var önerilir

1  Teşekkürler tel g
Sahibi oasisarif - Hotel Oasis, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Eylül 2016

Çok teşekkür ederiz. Ali beyin selamı var...

15 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Üç haftalık tatilimizde 3 gün, suit odada yarım pansiyon konakladık. Sabah kahvaltısı yeterliydi. Akşam yemeğini birtek biz almışız. Çok lezzetliydi ve güleryüzlü garsonları vardı. Hergün bizim için özel masa hazırladılar. Kendimizi restauranta geldik hissettik. Ellerine sağlık hepsinin. Odalara gelince klimaları çok yeni takılmıştı ve sorunsuz çalışıyordu. Banyodaki duş kaçıyordu. Hergün oda temizliği yapıldı. Otel yetkililerinden birtek ricam yerlerdeki halıyı kaldırmalı birde heryerde sigara içilmez uyarısı gördüğüm halde sigara içilmiş gece uyurken sürekli burnuna geliyor ve insanı rahatsız ediyor. Bunu çözecerlerse iyi olur. Otelin konumu çok iyi. Plaja yürüyerek gidebiliyorsunuz çok yakın. Yürüme mesafesinde Avm var isterseniz yemek işini orda hallederizseniz daha ekonomik. Çünkü Marmaris pahalı biryer. Otel fiyat olarak çok iyi. Biz memnun kaldık. Sigara olayı çözülurse cok seviniriz. Seneye çünkü yine gelcez inşallah. ...Teşekkürler. ...

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
Teşekkürler fatmaacar
Sahibi oasisarif - Hotel Oasis, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ağustos 2016

Eksiklerimizi seneye düzeltmeye çalışacağız.Yorumunuz için teşekkür ederim