Biz 2 çift 2016 yazında ordaydik. Otel yetişkin oteli idi.etrafta oynayan, koşturan, bağıran, havuza zıplayan çocuklar yoktu. Sakince 6 gün geçirdik. Otel yemekleri, temizliği ve yetkilileri iyiydi. Hala yetişkin oteli mi bilmiyorum ama rahatça gidilebilecek oteller arasında
Yanlış hatırlamıyorsam yan kardeş oteli vardı premium diye son gecemizi orda gecirmemizi, o telde bizlere tanımak istemişlerdi. Villa tipi oda verdiler 1 gece de orada konakladik. Havuzu küçüktü oraya çocuk aldıkları için biraz pişman olduk gittimize ama otel ve yemekler orada da güzeldi.
Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Yemeklerden odalar ve servise kadar herşey müthiş. Resepsiyon çalışanları çok kibar ve güler yüzlü. Sıcak bir ortamı var ve temiz odaları var. Garsonlar çok cana yakın ve serviste hızlılar.
Haftasonu için de olsa kalmaya değer bir otel.
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
raintransferscom adlı kullanıcıdan Blue Bay Classic Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler raintransferscom
Yemekler lezzetli ve kaliteliydi özellikle balık yemekleri çok güzeldi. Garsonlar efendi ve saygılıydı hiçbir ters davranış görmedim. Otel ile sahil arası sanırım 70m civarı. Ancak sahilde ikram yok. Deniz bence temiz ve güzeldi. Ancak daha çok yabancı ağırlıklı misafiri olan bir otel öyle ki es kaza birine çarptığımda sorry demeye başladım. Ama yabancılarla herhangi bir sorun yaşamadım. Genede insan kendi kültüründen insanlar görmek istiyor çevresinde. Otelin temizlik sorunu yok.
Oda ipucu: Cadde manzarılı odalar daha güzel.
Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Uyku Kalitesi
Berkay A adlı kullanıcıdan Blue Bay Classic Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Berkay A
Özgür A
13 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Güzel bir tatil geçirdik her şeyi ile mükemmeldi. Yemekler güzeldi temizlik odalar sauna ve spor salonu idealdi havuzlar temiz. Resepsiyonda ilgi alaka harika güler yüzlü personel karşılıyor olması hoş. Sıcak bir ortamı var.
Konaklama tarihi: Ağustos 2016
Özgür A adlı kullanıcıdan Blue Bay Classic Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Özgür A
Odalarin birbirine yakinligi can sıkıcı. Rahatsız olduk biz bu durumdan.seslerden uyuyamadik,en çok bu konuda memnuniyetsizdik.Gelelim gunluk etkinliklere animasyon ekibi bence mukemmeller,güler yüzlü,saygılı sempatik ve sevimliler.gece show larida başarılı çok eğlendik şahsen biz.bu ekip bence hiç kopmamalı :))
Konaklama tarihi: Ağustos 2014
Temizlik
sinemm06 adlı kullanıcıdan Blue Bay Classic Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler sinemm06
Bu yıl eşimle birlikte muhteşem bir Tatil geçirdik.Animatörler sayesinde hiç otelden dışarı çıkma gereği duymadık.Çünkü gerçekten gündüz ve gece düzenlenen animasyon programları sizi adeta eğlencenin doruklarina sürüklüyor.Personelin de ilgili ve güler yüzlü olması da cabası... Seneye yine buradayız...
Konaklama tarihi: Ağustos 2014
Temizlik