eglencebizm

Tatil keyfi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Ağu 2014
Bu yıl eşimle birlikte muhteşem bir Tatil geçirdik.Animatörler sayesinde hiç otelden dışarı çıkma gereği duymadık.Çünkü gerçekten gündüz ve gece düzenlenen animasyon programları sizi adeta eğlencenin doruklarina sürüklüyor.Personelin de ilgili ve güler yüzlü olması da cabası... Seneye yine buradayız...
Konaklama tarihi: Ağustos 2014
Blue Bay Classic Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Blue Bay Classic Hotel noktasına 2.3 km mesafede
Blue Bay Classic Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Açık havuz
Marmaris bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/295 yorum
31 Temmuz 2014 tarihinde yorum yapıldı

2014 temmuz ayinda blue bayda ailecek kaldik.yemekler temizlik ilgi alaka harikaydi.marmariste cennet kosesi diyebilirim herkese tavsiye ederim.marmarisemgidersem tekrarbkalmayi dusunecegimmotellerden biriydi.tum personele ve yonetime tesekkurler...

Konaklama tarihi: Temmuz 2014
Teşekkürler mgundogan79
2 Ekim 2013 tarihinde yorum yapıldı

Balayı için gittiğimiz bu oteli beğendik. deniz manzaralı bir oda ayrılmış, jest olarak da şarap meyve tabağı gönderdiler. (keşke bu jesti odaya girer girmez yapsalardı da otel çalışanı kapıyı ısrarla çalıp uykumuzu bölmeseydi) odalar her gün temizleniyor, (kapıya temizlik yazısını asmasanız bile)çarşaflar havlular temiz. içecekler pek iç açmasa da yemekler son derece lezzetliydi. çeşit bolluğundan ötürü önce insanın gözü doyuyor. ızgara ve et yemekleri bir harika. kahvaltısı da öyle. plajda olsun restoranda olsun yer kapmak için erken davranmanız gerek , zira yabancı turistler kurulmuş saat gibi, her yerde sizden önceler :) merkeze yakın olması sizi otele bağlı kalmaktan kurtarıyor. çok çok lüks arayan biri değilseniz bu otel fiyatına oranla isteklerinizi karşılayacak güzellikte. yalnız otel çalışanları samimiyetin dozunu kaçırabiliyorlar, tabi tarz meselesi ama neticede yerli ve yabancı turiste davranma ölçüsünü iyi ayarlamalılar diye düşünüyorum. bunun dışında herşey çok güzeldi, havası, denizi ve yemekleri :)

Konaklama tarihi: Eylül 2013
Teşekkürler feyza k
2 Eylül 2013 tarihinde yorum yapıldı

Bu otel, şimdiye kadar kaldığım en kötü otellerden bir tanesi. Otele Anı Tur ile gidiyorsanız şayet otele direk kapıdan giriş yapın sözüm ona tur şirketinden daha uygun fiyat veriyorlar. Otele aynı gün giriş ve kayıt yaptıranlara farklı fiyat sözkonusu.
Havuz beklentiniz varsa hayal kırıklığına ugrarsınız. Çoğu otelde süs havuzu diye koyulan havuzlar malesef burada yüzünüz diye koyulmuş.. Minnacık havuza girmek için bile şezlong bulmanız çok zor. Zira sabah erkenden bütün sezlonglar dolmuş oluyor.
Otelin kendine ait plajı malesef yok. Plaj işletenlerle anlaşmışlar ..Plajı ücretsiz olarak kullanıyorsunuz fakat aynı plajın ücret mukabılınde halkada acık oldugunu unutmayın. Aileniz ile gidecekseniz. uzak durun derim.Plajda öndeki sezlonglara plajı işletenler havlularını sererek tutuyorlar.. eğer otel müşterisiyseniz arka taraftaki sezlongları kullanacaksınız çünkü ön taraflar ücret verenlere daha sonradan verilecek ve plajdaki sezlongları işletenlerin bakıslarından konusmalarından ve sıze karsı olan tavırlarından rahatsız olacaksınız..Yemekler kısmen iyi olmak üzere.Herşey dahil konsepte göre vasatın altında. Bu oteli beğenen ve iyi diye yazan arkadaşlara inanamıyorum ya hayatlarında hiç tatil yapmadılar.
Bu Kurumun 3 oteli var yakışıyormu size böyle bir yerde bu şekilde bir işletme işletmek . benim marmaris maceram hayal kırıklığıyla sonuclandı . umarım gitmeden önce iki kere düşünürsünüz...

Konaklama tarihi: Eylül 2013
2  Teşekkürler BKaratas
6 Ağustos 2013 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Personeli yemekleri konumu temizligi denize olan yakinligi fiyat-kalite uyumu tek kelimeyle mukemmel! Esyami unuttum ertesi gun adresime kargoladilar. Ilgileri ust seviyede Kesinlikle tekrar konaklamayi dusunuyorum. Gozum kapali tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2013
Teşekkürler 516g_khane
6 Ağustos 2013 tarihinde yorum yapıldı

4 gece kaldik.otel kucuk ama yemekleri gayet guzeldi.calisanlar cok sicak insanlar.barlar sokagina ucretsiz servisi var geceleri eglenceli geciyor.denize de cok yakin.herkese tavsiye ederim bugra ve burak

Konaklama tarihi: Temmuz 2013
Teşekkürler shadow3333