Balayı için gittiğimiz bu oteli beğendik. deniz manzaralı bir oda ayrılmış, jest olarak da şarap meyve tabağı gönderdiler. (keşke bu jesti odaya girer girmez yapsalardı da otel çalışanı kapıyı ısrarla çalıp uykumuzu bölmeseydi) odalar her gün temizleniyor, (kapıya temizlik yazısını asmasanız bile)çarşaflar havlular temiz. içecekler pek iç açmasa da yemekler son derece lezzetliydi. çeşit bolluğundan ötürü önce insanın gözü doyuyor. ızgara ve et yemekleri bir harika. kahvaltısı da öyle. plajda olsun restoranda olsun yer kapmak için erken davranmanız gerek , zira yabancı turistler kurulmuş saat gibi, her yerde sizden önceler :) merkeze yakın olması sizi otele bağlı kalmaktan kurtarıyor. çok çok lüks arayan biri değilseniz bu otel fiyatına oranla isteklerinizi karşılayacak güzellikte. yalnız otel çalışanları samimiyetin dozunu kaçırabiliyorlar, tabi tarz meselesi ama neticede yerli ve yabancı turiste davranma ölçüsünü iyi ayarlamalılar diye düşünüyorum. bunun dışında herşey çok güzeldi, havası, denizi ve yemekleri :)