Booking'den rezarvasyonumuzu yaptırırken hem siteden hem oteli en az üç kez arayarak belirttiğimiz ve onayını aldığımız odayla karşılaşamamakla birlikte bize verilen muadili olduğu söylenen odanın sitedeki fotoğraflarla alakası yoktu..Gece 00:15 gibi girdiğimiz otelin bahçesinde desibeli bir hayli yüksek bir havuz başı müziği ve gürültücü turistlerle karşılaşmanın tuhaflığına kominin bizi götürdüğü ve kapıyı açmasıyla bizden önce odaya giren üç yavru kedi ve annesi eklendi.İstediğimiz ve şartları belirlediğimiz odanın yerinde yeller esiyordu.Sinekliği bile olmayan balkon kapısı , penceler , bir girintiye sıkıştırılmış iki ayrı çökmüş yatak , fotoğraflarında halılı vs görünen eski döşemeler yerine taş bir yer girmek istemeyeceğiniz bir banyo , grileşmiş havlular odada koşuşan dört kedi ...Yaşanılan hayal kırıklığı ve gecenin bir vakti uzun bir yoldan gelmiş olmanın yorgunluğuyla ne halde olduğumuzu siz tahmin edin..Bize eşlik eden komiye ama burası fotoğraflarda gördüğümüz gibi değil berbatsınız diye çıkıştığımızda muhtemel bunu defalarca duymuş olan kominin "Biz berbat değiliz otel berbat ve eski " diye cevap vermesi de ayrı bir dumur oldu ama gülümsemeden de edemedik...Tekrar resepsiyonda görevlilerle konuşup anlaşamama , istediğiniz gibi odamız yok yanıtları , ama var demiştiniz booking.com rezervasyonumuzda belirttik serzenişlerimize o sitenin problemi yanıtı ve tüm yorgunluğumuzun üzerine peki deyip gecenin bir vakti Marmaris sokaklarına merhaba deyiş...Bu arada Booking tarafından verilen 24 saat iletişim numaralarına ulaşamadığımız gibi attığımız acil mailinede dönen olmadı..hem otele hem bookinge sevgilerimle !