Tavsiye üzerine geldiğimiz ve 5 gün konakladığımız Poseidon otelden çok memnun bir şekilde ayrılıyoruz resepsiyondaki arkadaşlardan tutun restoran bölümü çalışanları ve garson arkadaşlarımız A’dan Z’ye herkes çok ilgili ve güler yüzlülerdi. Ülke olarak sıkıntılı zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde otelde covid önlemlerine çok fazla önem veriliyor yemek masalarından şezlong mesafelerine kadar her şey titizlikle takip ediliyor odalar düzenli olarak hergün temizlenip havlular değiştiriliyor odaların deniz manzarası efsane. Yemekleri ve tatlıları çok güzel hiç bişeye siz dokunmuyorsunuz ne isterseniz personeller hallediyor. Otelin kendine ait havuzu ve plajı mevcut denizi gerçekten çok güzel sabah 10 dan akşam 11 e kadar DJ arkadaşımız efsane müziklerle keyfinize keyif katıyor. Biz eşimle herşeyden çok memnun kaldık ve Marmarise gelmeyi düşünen herkese Poseidon hoteli tavsiye ediyoruz. Umarım seneye bir daha geliriz şimdiden sabırsızlanıyorum :)) Özellikle bar kısmındaki ismail abiye ve DJ arkadaşımıza selam olsun :)Devamı
$32

View deal